Wormerveer
Handelsweg 10

Huurprijs: € 59.500 p.j.

afspraak maken

Multifunctionele en representatieve bedrijfs-/kantoorruimte met groot buitenterrein (ca. 1.500 m2) aan de Handelsweg te Wormerveer. Het pand heeft zeer veel gebruiksmogelijkheden dankzij de ruime afmetingen, de vrije hoogte van ca. 5 meter, de representatieve uitstraling alsmede het royale buitenterrein naast het pand. De bedrijfsruimte is v.v. een betonvloer en heeft zowel aan de voorzijde als aan de zijkant een overheaddeur. Achter het pand bevinden zich 4 opslagruimten met overheaddeur alsmede 2 'open' opslagruimten. Het terrein is met een hekwerk afsluitbaar. Aan de voorzijde van het pand bevindt zich kantoorruimte, pantry en toiletruimte en het pand is v.v. alarminstallatie. De ontsluiting richting Amsterdam, Alkmaar en Haarlem is uitstekend te noemen via N246, A8, A9 en A10.

Metrage:
Begane grond
ca. 389 m2 bedrijfsruimte
ca. 266 m2 bedrijfsruimte / opslag achterzijde
ca. 66 m2 kantoor / pantry / toiletruimte

1e verdieping
ca. 123 m2 bedrijfsruimte / opslag
ca. 20 m2 kantoorruimte

Buitenterrein ca. 1.500 m2.

Gebruiksmogelijkheden:
Bedrijfs-/kantoorruimte ten behoeve van opslag, productie.

Voorzieningen
Het pand is voorzien van:
- alarminstallatie
- pantry
- toiletgroep
- systeemplafond met verlichtingsarmaturen
- een gecoate betonvloer
- TL-verlichtingsarmaturen
- gasheater t.b.v. verwarming
- 2x overheaddeur
- vrije hoogte ca. 5 meter

Oplevering en aanvaarding
In huidige staat, per direct mogelijk.

Servicekosten
Niet van toepassing.

BTW
De huur (en evt. servicekosten) is te vermeerderen met BTW. Indien huurder geen BTW-belaste prestaties verricht, kan verhuurder een hogere huurprijs in rekening brengen.

Huurbetaling
Per maand bij vooruitbetaling.

Huurtermijn
5 jaar + 5 jaar.

Huurovereenkomst
Conform het standaardmodel van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met algemene bepalingen en bijzondere bepalingen vanuit verhuurder.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks op basis van het indexcijfer volgens consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle Huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Een waarborgsom of bankgarantie ter grootte van drie maanden huurverplichting, te vermeerderen met eventuele servicekosten en BTW.

Voorbehoud
Goedkeuring eigenaar.

Alle informatie is geheel vrijblijvend en houdt enkel in een uitnodiging tot het doen van een bieding. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Terug naar: Object zoeken