Wormerveer
Vaartdijk 3r

Vraagprijs: € 545.000 k.k.

afspraak maken

Wonen en werken was nog nooit zo aantrekkelijk als hier!

Een buitenkans voor wie zoekt naar de unieke combinatie van wonen en werken op een toplocatie! Op werkelijk steenworp afstand van Krommenie ligt dit statige pand. Het betreft een royale bedrijfsruimte op de begane grond van maar liefst 164 m2 met daarboven een royale tussenverdieping voor de nodige opslag van nog eens circa 100 m2! Het geheel is in 2005 opgeleverd en geeft uw bedrijf een moderne solide uitstraling.

Het woonhuis daarboven staat geheel vrij van de buren en maakt samen met het goed bemeten dakterras een geweldige indruk. Het uitzicht vanaf de woonkamer over de Nauernasche vaart en Krommenie gaat werkelijk nooit vervelen. De moderne keukenopstelling is gelegen aan de achterzijde. De tweede woonverdieping biedt ruimte aan de royale badkamer en drie slaapkamers.

En bent u klaar met werken? Neem lekker plaats op uw dakterras met overkapping of stap voor de deur lekker in uw boot voor een tochtje over de Zaan of het Uitgeestermeer.

Zoekt u liever veel ruimte aan huis voor uw hobby? Of is de combinatie van wonen en werken op een bijzondere plek voor u belangrijk? De invulling is aan u. Reageer snel voor dit bijzondere object want kansen als deze doen zich niet iedere week voor!

Bouwjaar: 2005
Perceeloppervlakte: 225 m2 eigen grond
Woonoppervlakte: ca. 126 m2
Bedrijfsruimte begane grond: ca 164 m2 (exclusief tussenverdieping)

Het centrum van zowel Wormerveer als Krommenie met alle voorzieningen zijn op loop/ fiets afstand. Ook NS-station Krommenie-Assendelft is met de fiets binnen een paar minuten bereikbaar. Voorts centraal gelegen t.o.v. snelwegen A8, A9 en A10 waardoor Alkmaar, Haarlem en Amsterdam zeer snel bereikbaar zijn. Ook het kustgebied is binnen 15 autominuten te bereiken.

Bijzonderheden:
- unieke Woon/ Werk villa met waanzinnig uitzicht over het water en Krommenie;
- geschakelde bedrijfsruimte met een vrijstaand woonhuis daarboven;
- gelegen aan open vaarwater;
- parkeerplaatsen rond het blok zijn gemeenschappelijk eigendom;
- royaal dakterras met overkapping;
- sfeervolle hout gestookte liftdeur haard in de woonkamer;
- scholen, winkelcentrum en NS-station op loopafstand.

Aanvaarding in overleg.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor úw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Terug naar: Object zoeken