Wormerveer
Witte Vlinderweg 34A

Vraagprijs: € 109.500 k.k.

afspraak maken

Multifunctionele bedrijfsunit (totaal ca. 110 m²) gelegen op een ideale locatie op bedrijventerrein Noorderveld te Wormerveer. De bedrijfsunit bevindt zich in een modern bedrijfsverzamelcomplex gebouwd in 2005. In het bedrijfsverzamelcomplex hebben meerdere ondernemers gevestigd, mede gezien de gunstige locatie in Zaanstad is de ontsluiting richting ring Amsterdam, Haarlem, Alkmaar en IJmond ideaal!

Bij deze unit behoort 1 parkeerplaats, gelegen het terrein aan de voorzijde van de unit.

Oppervlakte:
ca. 55 m² begane grond
ca. 55 m² 1e verdieping

Het pand is v.v. een betonvloer, overheaddeur en een separate entree. Ter plaatse van de bedrijfsruimte bevindt zich een toiletruimte. De verdieping bestaat uit een kantoorruimte v.v. gestuuct plafond, cv-installatie, toiletruimte alsmede douche. Tevens is er een pantry aanwezig.

Gebruiksmogelijkheden:
Geschikt voor o.a. opslag, productie, distributie in combinatie met kantoorgebruik.

Locatie:
Noorderveld is een goed functionerend bedrijventerrein aan noordzijde van Zaanstad. Het bedrijfsverzamelcomplex is uitstekend bereikbaar met eigen vervoer via de A8 (Amsterdam) alsmede de Provincialeweg en A9 (Alkmaar-Haarlem). Diverse bedrijven hebben zich hier gevestigd: Praxis, Gamma, Grando keukens, Floris Keukens en Tegels, Mooij Verf, Welkoop alsmede diverse grote en kleine ondernemers.

Voorzieningen
- Betonvloer begane grond en 1e verdieping
- Toiletruimte begane grond en 1e verdieping
- Vrije hoogte begane grond 3,5 meter
- Cv-installatie Bosch
- Kantoren ingedeeld, stucwerk plafonds en pantryvoorziening

Bestemming
Conform bestemmingsplan Noorderveld, bedrijf t/m cat. 3.1 en 3.2 alsmede gemengd. Informatie op te vragen bij de verhurend makelaar / Gemeente Zaanstad / www.ruimtelijkeplannen.nl . Huurder dient zelf zorg te dragen voor bedrijfsvoering conform de mogelijkheden van het vigerende bestemmingsplan.

Oplevering en aanvaarding
In huidige staat, per direct mogelijk.

Nutsbedrijven
Koper dient zelf rechtstreeks met desbetreffende (energie) leveranciers overeenkomsten af te sluiten.

Erfdienstbaarheden en bijzondere bepalingen
Zoals vermeld in de akte van levering, op aanvraag verkrijgbaar.

Zekerheidstelling
10% van de koopsom.

Energielabel
Van het aangeboden object is thans geen energielabel beschikbaar.

Aanvaarding
In overleg.

Courtage
Brantjes Bedrijfsmakelaars treedt op voor de verkopende partij. Als koper bent u Brantjes Bedrijfsmakelaars geen courtage verschuldigd.

Voorbehoud
Goedkeuring eigenaar.

Alle informatie is geheel vrijblijvend en houdt enkel in een uitnodiging tot het doen van een bieding. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Terug naar: Object zoeken