De juiste beslissing en de beste strategie

Als ervaren bedrijfsmakelaar hebben wij de expertise in huis om u te ondersteunen en te adviseren. We begeleiden u met een vakkundige en efficiënte aanpak. Samen met u komen we tot het beste resultaat.

Vastgoed is  een waardevol goed, dat met deskundig advies het best tot zijn recht komt. Brantjes Bedrijfsmakelaars biedt een breed scala van diensten aan met de focus op commercieel vastgoed, van bedrijfsruimte, kantoorruimte, bouwgrond, winkelruimte tot horeca.

Onze diensten richten zich op méér dan aankoop en verkoop, en aanhuur en verhuur. We zijn uitstekend op de hoogte van ontwikkelingen in de markt. Met die kennis kunnen we ondernemers en zoekers adviseren over de beste locaties, het juiste gebruik van een pand, mogelijke herontwikkeling en opties voor nieuwbouw.

Heeft u vragen over verkoop of verhuur van een bedrijfspand? Overweegt u om een bedrijfsruimte te huren of aan te kopen? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die er zijn voor een bepaalde locatie of ontwikkeling? Neem contact op. We zijn u graag van dienst bij alle vragen op het gebied van bedrijfshuisvesting.

Onze bedrijfsmakelaars

Jan van Til

Brantjes Zaanstad

Register Makelaar Register-Taxateur

Jan-Peter Brantjes

Brantjes Heemskerk

Register Makelaar Register-Taxateur/ Directeur