Te koop

Ambachtsweg 3,
1991 JM Velserbroek

Vraagprijs € 139.500,- k.k.

Te koop
Perceel grond met onherroepelijke omgevingsvergunning ten behoeve van de realisatie en bouw van een horecagelegenheid met ruime openbare parkeermogelijkheden en uitzicht over waterpartij. Het plan bestaat uit een gebouw van ca. 90 m² met een maximale hoogte van 5 meter en ca. 60 m² onbebouwde buitenruimte. Het perceel ligt enerzijds grenzend aan het bestaande voetpad langs de Ambachtsweg en anderzijds sluit het perceel vrijwel direct aan op de bestaande steiger. De steiger blijft vrij toegankelijk voor publiek (vissers).

Perceeloppervlakte
Ca. 147 m².

Locatie en bereikbaarheid
Gelegen op centrale, goed bereikbare en in het zicht zijnde locatie: aan de entree van zowel woonwijk als bedrijventerrein Velserbroek. Nabij de fly-over verbinding met Santpoort Noord en Driehuis. Prima openbaar vervoersverbinding op loopafstand.

Opleveringsniveau
Zie tekeningen/plattegronden behorend bij de omgevingsvergunning.

Parkeren
Voldoende parkeermogelijkheden in de directe omgeving.

Bestemming
Bestemmingsplan Ambachtsweg. Enkelbestemming Horeca, betreffende daghoreca, categorie 1. Daghoreca: bedrijven welke enkel zijn geopend tussen 09.00 en 19.00 zoals een broodjeszaak; croissanterie; koffiebar; lunchroom; ijssalon; tearoom; traiteur. Bij vragen of twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de Gemeente Velsen.

Vraagprijs
Op aanvraag.

Erfdienstbaarheden en bijzondere bepalingen
Zoals vermeld in de akte van levering en in de op te stellen koopakte.

Bodeminformatie
Het perceel is volgens opgave van de gemeente Velsen geschikt om te worden aangewend conform het in bestemmingsplan beschreven gebruik. De verkoper levert een bodemrapport aan koper welke verkoper heeft ontvangen van de gemeente Velsen.

Asbest
Koper vrijwaart verkoper voor elke aansprakelijkheid inzake de eventuele aanwezigheid van asbest en/of asbesthoudende stoffen in de onroerende zaak nu in en de toekomst.

Koopovereenkomst
Conform het model NVM Business.

Zekerheidsstelling
10% van de koopsom.

Aanvaarding
In overleg.

Courtage
Brantjes Bedrijfsmakelaars treedt op voor de verkopende partij. Als koper bent u Brantjes Bedrijfsmakelaars geen courtage of kosten verschuldigd.

Voorbehoud
Goedkeuring eigenaar.

Voorwaarden
Alle door Brantjes Bedrijfsmakelaars en de verkoper verstrekte informatie moet uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg c.q. tot het uitbrengen van een voorstel. Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van worden uitgegaan dat bovenstaande slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen, etc.) kunnen zijn verkregen door mondelinge overdracht waardoor wij niet instaan voor de volledigheid hiervan. Een kandidaat-koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn. Onze opdrachtgever stelt uitdrukkelijk dat een overeenkomst niet eerder tot stand komt dan nadat niet alleen over de hoofdzaken maar ook over de details (zoals oplevering etc.) overeenstemming is bereikt. Door Brantjes Bedrijfsmakelaars wordt geen aansprakelijkheid aanvaard, behoudens voor zover de door ons verplicht afgesloten beroepsaansprakelijkheidsverzekering in voorkomend geval aanspraak op een uitkering geeft.

Kenmerken

Kooprijs€ 139.500,- k.k.
Aangeboden sinds15 juni 2021
StatusVerkocht
Bouw
HoofdfunctieHoreca
Soort bouwBestaande bouw
Oppervlakten
Horeca opp. 90 m2
Energieverbruik
Energielabel Niet beschikbaar
Omgeving
LiggingBEDRIJVENTERREIN, IN_WOONWIJK

Onze bedrijfsmakelaars

Jan van Til

Brantjes Zaanstad

Register Makelaar Register-Taxateur

Jan-Peter Brantjes

Brantjes Heemskerk

Register Makelaar Register-Taxateur/ Directeur