Te huur

Biesland 17, 1948 RJ
Beverwijk

Vraagprijs € 3.500,- p.m.

Te huur
Bedrijfs-/kantoorpand op goed bereikbare locatie aan het Biesland in Beverwijk.

Indeling
Entree, royale hal, diverse kantoorkamers, toiletgroep, patchkastruimte, kantine, toegang tot de bedrijfsruimte met wasgelegenheid en toilet/urinoir. Buitenterrein met hekwerk.
1e verdieping: overloop, toilet, stookhok, archiefruimte en 3 kantoorkamers.

Oppervlakte
Ca. 295 m² bedrijfsruimte met ca. 280 m² kantoorruimte op de begane grond/1e verdieping en ca. 300 m² buitenterrein aan de achterzijde.

Locatie en bereikbaarheid
Gelegen op ruim opgezet en goed verzorgd bedrijventerrein. Gelegen nabij de afrit van de A-9 wat er voor zorgt dat het object uitstekend is te bereiken vanuit Amsterdam, Alkmaar, Zaanstreek en Haarlem.

Voorzieningen
– toiletten
– elektrische overheaddeur
– alarm
– verlichting
– cv-ketel met boiler
– airco’s
– keuken met inbouwapparatuur.

Parkeren
Voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

Bestemming
Bestemmingsplan Kagerweg, bestemming bedrijf. Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de Gemeente Beverwijk.

Huurprijs
€ 3.500,– per maand excl. BTW.

Servicekosten
Verhuurder zal onderhoudscontracten afsluiten voor de installaties/overheaddeur/hek aan de voorzijde om deze kosten door te belasten aan huurder.

BTW
De huur is te vermeerderen met BTW. Indien huurder geen BTW-belaste prestaties verricht, kan verhuurder een hogere huurprijs in rekening brengen.

Nutsbedrijven
Huurder dient zelf rechtstreeks met desbetreffende (energie) leveranciers overeenkomsten af te sluiten.

Huurbetaling
Per maand bij vooruitbetaling.

Huurtermijn
In overleg.

Huurovereenkomst
Conform het standaardmodel van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met algemene bepalingen en bijzondere bepalingen vanuit verhuurder.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks op basis van het indexcijfer volgens consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle Huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Een waarborgsom of bankgarantie ter grootte van drie maanden huur- en servicekostenverplichting te vermeerderen met BTW.

Energielabel
Van het aangeboden object is thans geen energielabel beschikbaar.

Aanvaarding
In overleg.

Courtage
Brantjes Bedrijfsmakelaars treedt op voor de verhurende partij. Als huurder bent u Brantjes Bedrijfsmakelaars geen courtage of kosten verschuldigd.

Voorbehoud
Goedkeuring eigenaar.

Voorwaarden
Alle door Brantjes Bedrijfsmakelaars en de verhuurder verstrekte informatie moet uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg c.q. tot het uitbrengen van een voorstel. Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van worden uitgegaan dat bovenstaande slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen, etc.) kunnen zijn verkregen door mondelinge overdracht waardoor wij niet instaan voor de volledigheid hiervan. Een kandidaat-huurder heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn. Onze opdrachtgever stelt uitdrukkelijk dat een overeenkomst niet eerder tot stand komt dan nadat niet alleen over de hoofdzaken maar ook over de details (zoals oplevering etc.) overeenstemming is bereikt. Door Brantjes Bedrijfsmakelaars wordt geen aansprakelijkheid aanvaard, behoudens voor zover de door ons verplicht afgesloten beroepsaansprakelijkheidsverzekering in voorkomend geval aanspraak op een uitkering geeft.

Kenmerken

Huurprijs€ 3.500,- p.m.
Overdracht
Aangeboden sinds14 november 2019
Aanvaardingin overleg
Bouw
Hoofdfunctiebedrijfsruimte
Soort bouwbestaande bouw
Oppervlakten
Bedrijfshal opp.295 m2
Kantoorruimte opp.280 m2
Oppervlakte300 m2
Vrije overspanning15 m
Perceel1.126 m2
Indeling
Voorzieningenoverheaddeuren, heater
Energieverbruik
EnergielabelNiet beschikbaar
Omgeving
Liggingbedrijventerrein

Plattegrond(en)


Onze bedrijfsmakelaars

Jan-Peter Brantjes

Brantjes Heemskerk

Register Makelaar Register-Taxateur/ Directeur

Frank Kloes

Brantjes Velsen

Register Makelaar Register-Taxateur/ Vestigingsmanager

Jeffrey Neeft

Brantjes Zaanstad

Register Makelaar Register-Taxateur