Te koop

Bonte Kraaiweg 10,
1521 RD Wormerveer

Vraagprijs € 975.000,- k.k.

Wonen en Werken in Stijl: Bonte Kraaiweg 10, Wormerveer.

Ontdek de perfecte synergie tussen wonen en werken in deze buitengewone woning met bedrijfsruimte aan de Bonte Kraaiweg 10 in Wormerveer. Een eigentijds juweel dat niet alleen een comfortabele leefruimte biedt, maar ook een ideale setting creëert voor een bloeiende werkplek.

Kenmerken van het object:

– Stijlvolle woonruimte: betreed een woning waar comfort en stijl hand in hand gaan. De moderne afwerkingen zorgen voor een eigentijdse uitstraling, terwijl de ruime indeling het perfecte decor vormt voor zowel wonen als werken.
– Licht en luchtig: grote ramen verlichten elke hoek met natuurlijk licht, waardoor een levendige sfeer ontstaat die bevorderlijk is voor zowel creativiteit als ontspanning. Ruime kamers bieden de veelzijdigheid die nodig is voor een dynamische leef- en werkomgeving.
– Multifunctionele ruimtes: de begane grond biedt mogelijkheden voor kantoor gecombineerd met werkplaats of opslag. Of het nu gaat om creatieve projecten, zakelijke vergaderingen of gewoon geconcentreerd werken, deze woning biedt de flexibiliteit die nodig is voor elke levensstijl.
– Keuken als ontmoetingsplek: de moderne keuken fungeert niet alleen als culinair podium, maar ook als informele ontmoetingsplek. Bespreek plannen, deel ideeën of geniet gewoon van een gezellig samenzijn in deze centrale ruimte.
– Tuin van rust en productiviteit: ontspan in de achtertuin, welke is gelegen aan doorgaand water en waar u uw eigen boot kunt aanleggen om zomers na het werk te genieten van een heerlijk tochtje over het water. De achtertuin is omgeven door groen en rust. Een perfecte plek voor een korte pauze tijdens het werk of om ’s avonds te genieten van de frisse lucht na een productieve dag.

Aan de voorzijde treft u de mogelijkheid aan voor het parkeren van een aantal auto’s en de bedrijfsruimte is in 3 gedeeltes verdeeld die voor vele mogelijkheden zijn in te richten.

Centrale locatie voor werk en vrije tijd: gelegen op een strategische plek in Wormerveer, biedt deze woning niet alleen gemakkelijke toegang tot voorzieningen maar ook tot potentiële zakelijke netwerken in de regio.

Waarom deze woning voor wonen én werken?
Synergie van leven en werk: deze woning belichaamt de perfecte balans tussen een comfortabel thuis en een inspirerende werkplek. Ervaar de naadloze integratie van wonen en werken op één locatie.
Klaar voor werkgelegenheid: met een aangewezen ruimte voor werk, is deze woning klaar om uw professionele ambities te ondersteunen. Geen gedoe met het vinden van een aparte werkplek – het is allemaal hier binnen handbereik.

Investering in levenskwaliteit en productiviteit: niet alleen een huis, maar een investering in uw levenskwaliteit en professionele groei. Werk efficiënter en geniet volledig van uw vrije tijd, allemaal onder hetzelfde dak.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over deze unieke gelegenheid om wonen en werken te verenigen. De Bonte Kraaiweg 10 wacht op u om het tot uw veelzijdige thuis te maken.

Omschrijving van het object:

Een geschakelde bedrijfsruimte met kantoor en woonruimte gelegen in de ecologische zone van het bedrijventerrein Noorderveld. Door de unieke ligging aan het water, de royale kavel eigen grond en het gebruik van onderhoudsvrije materialen is dit een zeer aantrekkelijk object voor ondernemers die wonen en werken willen combineren.

Indeling:
Bedrijfsruimte met overheaddeur en gescheiden magazijnruimte. Zij-entree, hal, 2 kantoorkamers met toilet, badkamer en keuken, kantineruimte met keuken en toilet.
De fraai aangelegde tuin is aan vaarwater gelegen en biedt de mogelijkheid voor het aanleggen van uw eigen boot. In de achtertuin is nog een fraaie overkapte lounge ruimte.

1e verdieping: Overloop, ruime woonkamer met halfopen keuken bergruimte en toilet. In de woonkamer treft u nog een gezellige allesbrander aan, en via de woonkamer kunt u het balkon aan de achterkant en het dakterras aan de voorkant bereiken. Via een trap aan de buitenzijde kunt u de riante tuin bereiken. Vanuit de woonkamer heeft u een zeer fraai uitzicht over groen en water.

2e verdieping: Overloop, 3 ruime slaapkamers en badkamer.

Vloeroppervlakte:
Bedrijfsruimte: ca. 190 m2 op de begane grond alsmede 56 m2 op een tussenverdieping totaal voorzien van 2 overhead deuren.
De bedrijfswoning is over 2 verdiepingen gelegen en heeft in totaal 140 m2 woonoppervlakte en 56 m2 buitenruimte op de 1e verdieping. Op de begane grond treft u nog 69 m2 kantoorruimte aan.

Opleveringsniveau:
Bedrijfsruimte
– overheaddeuren
– TL-verlichting
– verwarming middels c.v. ketel.

Bijzonderheden:
– Eigen grond
– Unieke ligging aan het water
– Tuin op het Oosten, dakterras op het westen
– Goede bereikbaarheid voor zwaar verkeer
– Woonfunctie tot een maximum van 500 m³
– Voorzien van 16 zonnepanelen
– Brandmeldinstallatie
– Rookmelders

Gebruiksmogelijkheden:
Geschikt voor het uitoefenen van diverse bedrijfsvoeringen, zoals timmerbedrijven, drukkerijen, reparatiebedrijven, ateliers, productie, opslag, gecombineerd met wonen.

Parkeren:
Bij dit object behoren 6 parkeerplaatsen

Locatie gegevens en bereikbaarheid:
Bedrijventerrein Noorderveld – Wormerveer, modern gemengd terrein, ontwikkeld eind jaren ’90.
Bruto oppervlakte: 67 hectare. Toegestane milieu categorieën: maximaal 5, grotendeels 4
Voorzieningen: collectieve beveiliging, glasvezel aanwezig, ondernemersvereniging

Bestemming:
Bestemmingsplan Bedrijventerrein Noorderveld, bestemming Bedrijventerrein. Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de gemeente Zaanstad.

Bereikbaarheid:
Uitstekend bereikbaar door de directe ligging aan de N246 en de nabijheid van de A7, A8 en de A9.

Perceeloppervlakte: 795m²

Vraagprijs:
€ 975.000,– k.k.

Nutsbedrijven:
Koper dient zelf rechtstreeks met desbetreffende (energie) leveranciers overeenkomsten af te sluiten.

Erfdienstbaarheden en bijzondere bepalingen:
Zoals vermeld in de akte van levering en in de op te stellen koopakte.

Bodeminformatie:
Verkoper kan niet instaan voor de kwaliteit van de bodem en/of grondwater en koper vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit eventuele verontreiniging van bodem, grondwater e.d. kan voortvloeien.

Asbest:
Koper vrijwaart verkoper voor elke aansprakelijkheid inzake de eventuele aanwezigheid van asbest en/of asbesthoudende stoffen in de onroerende zaak nu in en de toekomst.

Ouderdomsclausule:
In de koopakte zal een ouderdomsclausule worden opgenomen, inhoudende dat koper verklaart ermee bekend te zijn, dat de onroerende zaak niet nieuw is en dat de koper alle risico’s aanvaardt ten aanzien van de gehele bouwkundige staat en dat de koopsom daarop is afgestemd. Verkoper staat niet in voor de vloeren, muren, dak, leidingen, installaties en de afwezigheid van doorslaand of optrekkend vocht en ongedierte.

Koopovereenkomst:
Conform het model van de NVM Business.

Zekerheidsstelling:
10% van de koopsom te stellen binnen 2 weken na ondertekening koopakte door partijen.

Energielabel:
Van het aangeboden object is een energielabel aangevraagd.

Aanvaarding
In overleg.

Courtage
Brantjes Bedrijfsmakelaars treedt op voor de verkopende partij. Als koper bent u Brantjes Bedrijfsmakelaars geen courtage of kosten verschuldigd.

Voorbehoud
Verkoper behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor het object te gunnen aan de gegadigde van zijn keuze.

Voorwaarden
Alle door Brantjes Bedrijfsmakelaars en de verkoper verstrekte informatie moet uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg c.q. tot het uitbrengen van een voorstel. Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van worden uitgegaan dat bovenstaande slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen, etc.) kunnen zijn verkregen door mondelinge overdracht waardoor wij niet instaan voor de volledigheid hiervan. Een kandidaat-koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn. Onze opdrachtgever stelt uitdrukkelijk dat een overeenkomst niet eerder tot stand komt dan nadat niet alleen over de hoofdzaken maar ook over de details (zoals oplevering etc.) overeenstemming is bereikt. Door Brantjes Bedrijfsmakelaars wordt geen aansprakelijkheid aanvaard, behoudens voor zover de door ons verplicht afgesloten beroepsaansprakelijkheidsverzekering in voorkomend geval aanspraak op een uitkering geeft.

Kenmerken

Kooprijs€ 975.000,- k.k.
Aangeboden sinds23 oktober 2023
AanvaardingIn overleg
StatusBeschikbaar
Bouw
HoofdfunctieBedrijfsruimte
Soort bouwBestaande bouw
Oppervlakten
Bedrijfshal opp.130 m2
Kantoorruimte opp.60 m2
Bedrijfsruimte terrein180 m2
Kantoorruimte opp.60 m2
Energieverbruik
Energielabel Niet beschikbaar
Omgeving
LiggingBEDRIJVENTERREIN

Plattegrond(en)


Onze bedrijfsmakelaars

Jan van Til

Brantjes Zaanstad

Register Makelaar Register-Taxateur

Jan-Peter Brantjes

Brantjes Heemskerk

Register Makelaar/ Directeur