Boschjesstraat 115, 1541 KH
Koog Aan De Zaan

Vraagprijs N.o.t.k.

Herontwikkelingslocatie aan de Boschjesstraat in Koog aan de Zaan, hier vindt u de HH. Martelaren van Gorcum, een Rooms Katholieke Kerk gebouwd in 1932. In de smalle zijbeuken, alsmede in de lichtbeuk, bevinden zich kleurrijke, sobere, symbolische glas-in-loodramen. Het kerkgebouw kent een monumentale status en kan daarom beperkt worden aangepast. De monumentale status heeft vooral betrekking op de buitenzijde/aangezicht van de kerk. Gebruik moet passen binnen het bestemmingsplan of met medewerking van de gemeente worden aangepast. Het gebouw is centraal gelegen hetgeen een woon- of werkbestemming zeer aantrekkelijk maakt.

Maatvoering
Oppervlakte kerk: ca. 811m²
Perceeloppervlakte: 2995m²
Perceeloppervlakte is overgenomen conform opgave kadaster, onder- of overmaat zal niet worden verrekend. Koper kan hier geen rechten aan ontlenen.

Locatie en bereikbaarheid
De kerk is centraal gelegen in de buurt Oud Koog, op 7 km afstand van Zaandam. De A8 en A10 richting Amsterdam zijn uitstekend te bereiken via de N203. Daarnaast is NS-station Zaandijk-Zaanse Schans op loopafstand gelegen.

Parkeren
Gedeeltelijk op eigen terrein.

Bestemming
Maatschappelijk, bestemmingsplan Oud Koog – Rooswijk. Zie voor nadere informatie www.ruimtelijkeplannen.nl

Bodeminformatie
Verkoper heeft een verkennend bodemonderzoek laten doen. Het rapport Verkennend Bodemonderzoek Boschjesstraat 113 te Koog aan de Zaan, met kenmerk: T880103kt door WARECO Amsterdam B.V. is aan koper ter beschikking gesteld, en deze verklaart met de inhoud bekend te zijn.

Asbest
In het verkochte kunnen evenwel asbesthoudende stoffen aanwezig zijn. Bij eventuele verwijdering van asbesthoudende materialen dienen op grond van milieuwetgeving speciale maatregelen te worden genomen.

Verkoopgegevens
De aanwezige gegevens zijn geplaatst in de dataroom, toegang tot deze dataroom is mogelijk na contact met ons kantoor in Zaanstad op telefoonnummer 075-6401888.

Verkoopprocedure
Verkoop verloopt door middel van verkoop bij inschrijving. Wij vragen alle geïnteresseerde een bod uit te brengen middels het biedingsformulier uiterlijk 17 mei 2019 om 12.00 uur, het inschrijfbiljet dient bij notariskantoor Dijkhuis Koeman (Hoogstraat 11 Koog aan de Zaan) te zijn ingeleverd. Het biedingsformulier krijgt u toegestuurd zodra wij u toegang verlenen tot de dataroom.

Kijkdag:
17 april 2019 van 09:30-10:30 uur
U kunt zich aanmelden voor deze kijkdag via ons kantoor in Zaanstad op telefoonnummer 075-6401888.

Koopovereenkomst
Omschreven in concept koopovereenkomst en concept akte van levering, deze kunt u downloaden vanuit de dataroom.

Zekerheidsstelling
10% van de koopsom, uiterlijk 1 week na ondertekenen koopovereenkomst.

Energielabel
Geen energielabel beschikbaar.

Oplevering
In overleg met de koper, maar uiterlijk oplevering 3 maanden na tekenen voorlopig koopcontract.

Courtage
Brantjes Bedrijfsmakelaars treedt op voor de verkopende partij. Als koper bent u Brantjes Bedrijfsmakelaars geen courtage verschuldigd.

Voorbehoud
– Verkoper behoudt zich het recht voor niet te gunnen.
– Alle informatie is geheel vrijblijvend en houdt enkel in een uitnodiging tot het doen van een bieding. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken

VraagprijsN.o.t.k.
Overdracht
Aangeboden sinds5 juni 2018
Aanvaardingper datum
Bouw
Hoofdfunctiemaatschappelijkvastgoed
Soort bouwbestaande bouw
Bouwjaar periode1931-1944
Oppervlakten
Perceel2.995 m2
Indeling
Energieverbruik
EnergielabelNiet beschikbaar
Omgeving
Liggingin woonwijk

Plattegrond(en)


Onze bedrijfsmakelaars

Jan-Peter Brantjes

Brantjes Heemskerk

Register Makelaar Register-Taxateur/ Directeur

Frank Kloes

Brantjes Velsen

Register Makelaar Register-Taxateur/ Vestigingsmanager