Te koop

De Trompet 1000,
1967 DA Heemskerk

Vraagprijs € 1.225.000,- k.k.

Te koop
Modern bedrijfs-/kantoorpand gelegen op uitstekende zichtlocatie aan de poort van Heemskerk op bedrijventerrein De Trompet te Heemskerk. Het pand is in 2001 energiezuinig gebouwd met duurzame materialen en gelegen op 958 m2 eigen grond. Het object is verhuurd. De totale jaarhuur bedraagt momenteel ca. € 89.000,–. Om toegang tot alle info te krijgen, kunt u zich aanmelden op Vendr: https://vendr.nl/project/551789ff-6d8d-4ce5-b817-cb647c341d99

Oppervlakte
– ca. 451 m2 VVO begane grond;
– ca. 369 m2 VVO 1e verdieping;
– ca. 422 m2 VVO 2e verdieping.
Gebaseerd op de plattegronden, meetcertificaat type B.

Indeling
Middels grote overheaddeur en aparte loopdeur bereikbare bedrijfsruimte, hal v.z.v. een kantine, toilet, alsmede nog een entresol, aansluitend aan de hal een ruime entree, met lift en trap naar de verdiepingen, receptie en kantoorruimte, toiletgroepen en een doorgang naar de bedrijfshal.

1e Verdieping:
Middels trap en lift bereikbare verdieping met drie kantoor-/vergaderruimtes met eigen keuken en toiletgroepen, tevens is er een toegang naar de bedrijfshal aanwezig.

2e Verdieping:
Middels trap en lift bereikbare verdieping met zes kantoor-/vergaderruimtes met eigen keuken en toiletgroepen, alsmede een patio.

Locatie en bereikbaarheid
De Trompet ligt zeer centraal. De bereikbaarheid is uitstekend middels de aansluiting op de A-9 en op de N246/A-8 via de Communicatieweg.

Opleveringsniveau o.a.
– warmtepomp
– VRV systeem
– WTW balans unit
– intercom
– uitgebreide elektra
– krachtstroom
– lift.

Parkeren
Ca. 16 eigen parkeerplaatsen en voldoende parkeerruimte nabij het pand.

Bestemming
Bestemmingsplan De Trompet en Tolhek, bestemming Bedrijf. Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de Gemeente Heemskerk.

Vraagprijs
€ 1.225.000,– k.k.

Nutsbedrijven
Koper dient zelf rechtstreeks met desbetreffende (energie) leveranciers overeenkomsten af te sluiten.

Erfdienstbaarheden en bijzondere bepalingen
Zoals vermeld in de akte van levering en in de op te stellen koopakte.

Bodeminformatie
Verkoper kan niet instaan voor de kwaliteit van de bodem en/of grondwater en koper vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit eventuele verontreiniging van bodem, grondwater e.d. kan voortvloeien.

Ouderdomsclausule
In de koopakte zal een ouderdomsclausule worden opgenomen, inhoudende dat koper verklaart ermee bekend te zijn, dat de onroerende zaak niet nieuw is en dat de koper alle risico’s aanvaardt ten aanzien van de gehele bouwkundige staat en dat de koopsom daarop is afgestemd. Verkoper staat niet in voor de vloeren, muren, dak, leidingen, installaties en de afwezigheid van doorslaand of optrekkend vocht en ongedierte.

Koopovereenkomst
Conform het model van de NVM Business.

Zekerheidsstelling
10% van de koopsom te stellen binnen 2 weken na ondertekening koopakte.

Energielabel
Van het aangeboden object is energielabel A++ beschikbaar.

Aanvaarding
Datum eigendomsoverdracht in overleg.

Courtage
Brantjes Bedrijfsmakelaars treedt op voor de verkopende partij. Als koper bent u Brantjes Bedrijfsmakelaars geen courtage of kosten verschuldigd.

Voorbehoud
Verkoper behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor het object te gunnen aan de gegadigde van zijn keuze.

Voorwaarden
Alle door Brantjes Bedrijfsmakelaars en de verkoper verstrekte informatie moet uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg c.q. tot het uitbrengen van een voorstel. Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van worden uitgegaan dat bovenstaande slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen, etc.) kunnen zijn verkregen door mondelinge overdracht waardoor wij niet instaan voor de volledigheid hiervan. Een kandidaat-koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn. Onze opdrachtgever stelt uitdrukkelijk dat een overeenkomst niet eerder tot stand komt dan nadat niet alleen over de hoofdzaken maar ook over de details (zoals oplevering etc.) overeenstemming is bereikt. Door Brantjes Bedrijfsmakelaars wordt geen aansprakelijkheid aanvaard, behoudens voor zover de door ons verplicht afgesloten beroepsaansprakelijkheidsverzekering in voorkomend geval aanspraak op een uitkering geeft.

Kenmerken

Kooprijs€ 1.225.000,- k.k.
Aangeboden sinds23 december 2022
AanvaardingIn overleg
StatusVerkocht
Bouw
HoofdfunctieBedrijfsruimte
Soort bouwBestaande bouw
Oppervlakten
Bedrijfshal opp.550 m2
Kantoorruimte opp.693 m2
Energieverbruik
Energielabel Niet beschikbaar
Omgeving
LiggingBEDRIJVENTERREIN

Onze bedrijfsmakelaars

Jan van Til

Brantjes Zaanstad

Register Makelaar Register-Taxateur

Jan-Peter Brantjes

Brantjes Heemskerk

Register Makelaar Register-Taxateur/ Directeur