Te huur

De Trompet 1703C -1707,
1967 DB Heemskerk

Vraagprijs € 465,- p.m.

Te huur
Moderne kantoorkamer gelegen op de 1e verdieping, alsmede kantoorruimte op de 3e verdieping van een kantoorpand met totaal 4 lagen, gelegen op bedrijventerrein De Trompet. De Trompet betreft een zeer milieubewust bedrijventerrein met een diversiteit aan bedrijven. Op de 1e verdieping maakt u gezamenlijk gebruik van de kantine, gang/hal en de toiletruimte.

Locatie en bereikbaarheid
Gelegen op bedrijventerrein De Trompet. De Trompet ligt zeer centraal. De bereikbaarheid is uitstekend middels de aansluiting op de A-9 en op de N246/A-8 via de Communicatieweg.

Oppervlakte
Ca. 37 m² kantoorkamer op de 1e verdieping.
Ca. 225 m² kantoorruimte op de 3e verdieping.

Parkeren
Bij het object zijn parkeerplaatsen te huur en extra parkeergelegenheid is op het bedrijventerrein voldoende aanwezig. Een overdekte fietsenstalling aan de overzijde van de weg is aanwezig.

Bestemming
Bestemmingsplan De Trompet en Tolhek, bestemming Bedrijf. Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de Gemeente Heemskerk.

Voorzieningen
– toiletten;
– pantry;
– intercom;
– topkoeling;
– vloerbedekking;
– glasvezel-internet.

Huurprijs
€ 465,– per maand excl. btw voor de kantoorkamer.
€ 1.875,– per maand excl. btw voor de kantoorruimte op de 3e verdieping.

Parkeerplaats € 25,– excl. btw per maand, 1 voor de kantoorkamer en maximaal 5 voor de kantoorruimte op de 3e verdieping.

Omzetbelasting
De huur is te vermeerderen met BTW. Indien huurder geen BTW-belaste prestaties verricht, kan verhuurder een hogere huurprijs in rekening brengen.

Servicekosten
De servicekosten bedragen € 30,–/m2 excl. btw per jaar t.b.v. verwarming, water, elektra, vuilcontainer, schoonmaken trapportaal, glasbewassing, onderhoud warmtepomp, onderhoud WTW, onderhoud lift, onderhoud brandblusapparaten, onderhoud en keuring AED en BHV middelen, servicekosten(BIZ). Betreft een voorschot met nacalculatie. Internetpakket (glasvezel) beschikbaar tegen betaling. Opslag algemene ruimtes 40% voor de kantoorkamer, voor de kantoorruimte op de 3e verdieping is er geen opslag.

Nutsbedrijven
Levering via servicekosten.

Huurbetaling
Per maand bij vooruitbetaling.

Huurtermijn
5 jaar.

Huurovereenkomst
Conform het standaardmodel van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met algemene bepalingen en bijzondere bepalingen vanuit verhuurder.

Indexering
Jaarlijks op basis van het indexcijfer volgens consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle Huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Een waarborgsom of bankgarantie ter grootte van drie maanden huurverplichting en servicekosten te vermeerderen met BTW.

Energielabel
Van het aangeboden object is energielabel A beschikbaar.

Aanvaarding
In overleg.

Courtage
Brantjes Bedrijfsmakelaars treedt op voor de verhurende partij. Als huurder bent u Brantjes Bedrijfsmakelaars geen courtage of kosten verschuldigd.

Voorbehoud
Goedkeuring eigenaar.

Voorwaarden
Alle door Brantjes Bedrijfsmakelaars en de verhuurder verstrekte informatie moet uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg c.q. tot het uitbrengen van een bod. Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van worden uitgegaan dat bovenstaande slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen, etc.) kunnen zijn verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat huurder heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn. Onze opdrachtgever stelt uitdrukkelijk dat een overeenkomst niet eerder tot stand komt dan nadat niet alleen over de hoofdzaken maar ook over de details (zoals oplevering etc.) overeenstemming is bereikt.

Kenmerken

Huurprijs€ 465,- p.m.
Servicekosten€ 30,- per m2 p.j
Aangeboden sinds23 mei 2022
AanvaardingIn overleg
StatusBeschikbaar
Bouw
HoofdfunctieKantoorruimte
Soort bouwBestaande bouw
Oppervlakten
Kantoorruimte opp.262 m2
Energieverbruik
Energielabel Niet beschikbaar
Omgeving
LiggingBEDRIJVENTERREIN

Plattegrond(en)


Onze bedrijfsmakelaars

Jan van Til

Brantjes Zaanstad

Register Makelaar Register-Taxateur

Jan-Peter Brantjes

Brantjes Heemskerk

Register Makelaar Register-Taxateur/ Directeur