Te koop / te huur

De Trompet 1900B, 1967 DB
Heemskerk

Vraagprijs € 475.000,- k.k. of € 3.250,- p.m.

Te koop/te huur
Moderne kantoorruimte gelegen op de 2e verdieping van een kantoorpand met totaal 4 lagen, direct naast het entree van bedrijventerrein De Trompet (1e fase). De Trompet betreft een zeer milieubewust bedrijventerrein met een diversiteit aan bedrijven. Vanuit het gezamenlijke entree middels de lift of de trapopgang is de kantoorruimte bereikbaar. Bij de realisatie van het gebouw is gebruik gemaakt van duurzame materialen.

Oppervlakte
Ca. 320 m².

Bouwjaar
Ca. 2007.

Locatie en bereikbaarheid
Gelegen op bedrijventerrein De Trompet. De Trompet ligt zeer centraal. De bereikbaarheid is uitstekend middels de aansluiting op de A-9 en op de N246/A-8 via de Communicatieweg.

Voorzieningen
Airconditioning, alarminstallatie, elektrisch toegangssysteem, aluminium kozijnen, inbouwverlichting, vloerverwarming, mechanische ventilatie, keuken, serverruimte, toiletruimte, etc.

Parkeren
Bij het object behoren 5 eigen parkeerplaatsen en extra parkeergelegenheid is op het bedrijventerrein voldoende aanwezig.

Bestemming
Bestemmingsplan De Trompet en Tolhek, bestemming Bedrijf. Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de Gemeente Heemskerk.

Huurprijs
€ 3.250,– per maand excl. btw

Vraagprijs
€ 475.000,– k.k.

Servicekosten
De servicekosten bedragen ca. € 550,– excl. btw per maand t.b.v. elektra, water, lift (incl. keuring), alarm, onderhoud noodverlichting/brandblussers, gemeentelijke lasten, etc. Onderhoud (contract) van de warmtepomp en airco’s dient huurder zelf te verzorgen. Huurder/koper wordt eigen contractant bij de leverancier van het bronwater.

BTW
De huur is te vermeerderen met BTW. Indien huurder geen BTW-belaste prestaties verricht, kan verhuurder een hogere huurprijs in rekening brengen.

Nutsbedrijven
Huurder/koper dient zelf rechtstreeks met desbetreffende (energie) leveranciers overeenkomsten af te sluiten.

Huurbetaling
Per maand bij vooruitbetaling.

Huurtermijn
In overleg.

Huurovereenkomst
Conform het standaardmodel van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met algemene bepalingen en bijzondere bepalingen vanuit verhuurder.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks op basis van het indexcijfer volgens consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle Huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Een waarborgsom of bankgarantie ter grootte van drie maanden huurverplichting en servicekosten te vermeerderen met BTW.

Aanvaarding
In overleg, leeg te aanvaarden.

Erfdienstbaarheden en bijzondere bepalingen
Zoals vermeld in de akte van levering, op aanvraag verkrijgbaar.

Bodeminformatie
Verkoper kan niet instaan voor de kwaliteit van de bodem en/of grondwater en koper vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit eventuele verontreiniging van bodem, grondwater e.d. kan voortvloeien.

Ouderdomsclausule
In de koopakte zal een ouderdomsclausule worden opgenomen, inhoudende dat koper verklaart ermee bekend te zijn, dat de onroerende zaak niet nieuw is en dat de koper alle risico’s aanvaardt ten aanzien van de gehele bouwkundige staat en dat de koopsom daarop is afgestemd. Verkoper staat niet in voor de vloeren, muren, dak, leidingen, installaties en de afwezigheid van doorslaand of optrekkend vocht en ongedierte.

Koopovereenkomst
Conform het model van de NVM Business.

Zekerheidsstelling
10% van de koopsom.

Courtage
Brantjes Bedrijfsmakelaars treedt op voor de verkopende/verhurende partij. Als koper/huurder bent u Brantjes Bedrijfsmakelaars geen kosten of courtage schuldig.

Voorbehoud
Goedkeuring eigenaar.

Alle informatie is geheel vrijblijvend en houdt enkel in een uitnodiging tot het doen van een bieding. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken

Vraagprijs€ 475.000,- k.k. of € 3.250,- p.m.
Overdracht
Servicekosten€ 550,-
Aangeboden sinds13 februari 2019
StatusVerhuurd
Aanvaardingin overleg
Bouw
HoofdfunctieKantoor
Soort bouwbestaande bouw
Oppervlakten
Kantoorruimte opp.320 m2
In units vanaf320 m²
Perceel0 m2
Indeling
Verdiepingen3 bouwlagen
Energieverbruik
EnergielabelNiet beschikbaar
Omgeving
Liggingbedrijventerrein

Video

Plattegrond(en)


Onze bedrijfsmakelaars

Jan-Peter Brantjes

Brantjes Heemskerk

RM RT/Directeur

Frank Kloes

Brantjes Heemskerk

RM RT/Vestigingsmanager

Jeffrey Neeft

Brantjes Zaanstad

RM RT