Te huur

Havenkade 100,
1973 AM IJmuiden

Vraagprijs € 3.500,- p.m.

Te huur
Kantoorruimte op uitstekende zichtlocatie met parkeergelegenheid op eigen terrein. Gelegen op 1e verdieping ca. 335 m² en met de mogelijkheid om er nog maximaal ca. 315 m² bij te huren op de begane grond. Huur begane grond vanaf ca. 100 m².

Locatie en bereikbaarheid
Gelegen op zichtlocatie aan doorgaande weg bij de entree van het Havengebied van IJmuiden. Gunstig gelegen t.o.v. bebouwing, ontsluitingswegen richting Amsterdam en tevens prima bereikbaar met openbaar vervoer.

Oppervlakte
1e verdieping: ca. 335 m² b.v.o.
Begane grond totaal ca. 315 m² b.v.o.

Indeling
Centrale entree met en trappenhuis.
1e verdieping: ontvangstruimte met toiletten. Gang met toegang naar meerdere kantoorkamers, vergaderruimte, archiefruimte en pantry/kantine.

Voorzieningen
– centrale verwarming met radiatoren
– systeemplafond met verlichting
– koeling middels airco
– kabelgoten, vloerbedekking en systeemwanden.

Parkeren
Parkeerplaatsen op eigen terrein en op loopafstand.

Bestemming
Bestemmingsplan Havengebied IJmuiden, bestemming Gemengd 2. Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de Gemeente Velsen.

Oplevering
In huidige staat.

Huurprijs
€ 3.500,– per maand excl. BTW. (voor de gehele eerste verdieping)

Servicekosten
€ 250,– per maand excl. BTW.
Voorschot voor o.a. onderhoud/controle van verwarming- en luchtbehandeling, beveiliging- en brandmeldinstallatie, schoonmaak buitenbeglazing, schoonmaak algemene ruimtes & (gezamenlijke) binnenbeglazing, reinigen buitengevel, terreinonderhoud en overige leveringen welke nu en in de toekomst aan huurder toe te rekenen zijn.

BTW
De huur is te vermeerderen met BTW. Indien huurder geen BTW-belaste prestaties verricht, kan verhuurder een hogere huurprijs in rekening brengen.

Huurbetaling
Per maand bij vooruitbetaling.

Huurtermijn
In overleg.

Huurovereenkomst
Conform het standaardmodel van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met algemene bepalingen en bijzondere bepalingen vanuit verhuurder.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks op basis van het indexcijfer volgens consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle Huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Een waarborgsom of bankgarantie ter grootte van drie maanden huur- en sericekostenverplichting te vermeerderen met BTW.

Aanvaarding
In overleg, op korte termijn mogelijk.

Courtage
Brantjes Bedrijfsmakelaars treedt op voor de verhurende partij. Als huurder bent u Brantjes Bedrijfsmakelaars geen courtage of kosten verschuldigd.

Voorwaarden
Alle door Brantjes Bedrijfsmakelaars en de verhuurder verstrekte informatie moet uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg c.q. tot het uitbrengen van een bod. Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van worden uitgegaan dat bovenstaande slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen, etc.) kunnen zijn verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat huurder heeft zijn eigen onderzoekplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn. Onze opdrachtgever stelt uitdrukkelijk dat een overeenkomst niet eerder tot stand komt dan nadat niet alleen over de hoofdzaken maar ook over de details (zoals oplevering etc.) overeenstemming is bereikt.

Kenmerken

Huurprijs€ 3.500,- p.m.
Servicekosten€ 250,- p.m.
Aangeboden sinds16 november 2020
StatusBeschikbaar
Bouw
HoofdfunctieKantoorruimte
Soort bouwBestaande bouw
Oppervlakten
Kantoorruimte opp.335 m2
Energieverbruik
Energielabel Niet beschikbaar
Omgeving
LiggingBEDRIJVENTERREIN

Plattegrond(en)


Onze bedrijfsmakelaars

Jan van Til

Brantjes Zaanstad

Register Makelaar Register-Taxateur

Jan-Peter Brantjes

Brantjes Heemskerk

Register Makelaar Register-Taxateur/ Directeur