Te koop

Hilbersplein 78,
1944 RX Beverwijk

Vraagprijs € 365.000,- k.k.

Op zoek naar de ideale locatie voor uw onderneming? Kijk niet verder dan Hilbersplein 78 in Beverwijk! Dit veelzijdige kantoorpand (voormalige bijeenkomst ruimte) biedt een scala aan mogelijkheden voor zowel start-ups als gevestigde bedrijven. Naast de geweldige locatie is dit pand uitgerust met moderne voorzieningen en biedt het veel ruimte voor groei en ontwikkeling.

Het object is een stuk groter dan doet vermoeden aan de buitenzijde.

Met een totale oppervlakte van maar liefst 242 vierkante meter gebruiksoppervlakte biedt Hilbersplein 78 meer dan genoeg ruimte voor uw bedrijf. Het pand beschikt over diverse ruimtes, waaronder een grote bijeenkomst ruimte, 2 kantoorkamers, een ondergelegen opslagruimte en keuken met kitchinette, toiletgroep en extra dagverblijf.

Na de sloop van de originele Regina Caeli kerk in 1996 is er in 1998 een nieuw appartementencomplex gebouwd waar de bijeenkomst ruimte die wij hierbij te koop aanbieden een onderdeel van uitmaakt er zijn diverse parkeermogelijkheden beschikbaar, zodat uw klanten en medewerkers altijd dichtbij kunnen parkeren.

Dankzij de centrale locatie van Hilbersplein 78 is het pand goed bereikbaar per auto, openbaar vervoer en zelfs per fiets. Zo bent u vanuit Amsterdam, Haarlem en Alkmaar binnen no-time op de plek van bestemming. Bovendien ligt het pand op loopafstand van diverse winkels en restaurants, waardoor er altijd een gezellige sfeer hangt.

Wat uw bedrijfsactiviteiten ook zijn, Hilbersplein 78 biedt de perfecte uitvalsbasis voor groei en ontwikkeling. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan snel contact met ons op voor meer informatie of kom langs op de kijkdagen. Wij laten u dan graag zien waarom Hilbersplein 78 dé locatie is om te ondernemen.

Vloeroppervlakte
Totaal: 242 m² v.v.o.

Indeling: Entree, toegang tot de hoofdruimte met een garderobe hoek met meterkast, Aula, podium, achter gelegen hal met kast en toegang tot de 2 kantoorkamers. Via een aantal treden naar beneden komt u via de aula in de kelder, hier is als eerste een overloop met toegang tot een grote bergruimte en in de hal is een keuken/kitchenette geplaatst, verder treft u hier een dubbele toiletgroep aan alsmede een invalide toilet. Op deze verdieping is nog een extra kantoor kamer/ dagveblijf beschikbaar met grote kast.

Genoemde metrages betreffen VVO meters conform de meetinstructie. Hier kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Dataroom
In de digitale dataroom zijn alle beschikbare rapportages opgenomen. Op verzoek kunt u toegang krijgen tot deze dataroom via een e-mail aan zaanstad@brantjes.nl.

Bezichtigingen
Op afspraak.

Bestemming
Bestemmingsplan “Woongebied West” , bestemming gemengd en archeologie 3. Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de gemeente Beverwijk.

Nutsbedrijven
Koper dient zelf rechtstreeks met desbetreffende (energie) leveranciers overeenkomsten af te sluiten, zodra het object is geleverd.

Erfdienstbaarheden en bijzondere bepalingen
Zoals vermeld in de akte van levering en in de op te stellen koopakte welke u in de dataroom aantreft.

Verkoop
Deze verkoop vindt plaats op basis van ‘as is, where is’ als basis waarop koper koopt en het feit dat verkoper ten aanzien van het perceel geen enkele garantie kan geven met uitzondering van de levering vrij van huur en gebruik. De koper zal de feitelijke, juridische, milieukundige, technische en fiscale situatie accepteren op het moment van leveren en daarmee alle bekende en onbekende, zichtbare en onzichtbare, lasten, beperkingen en verplichtingen.

Bodeminformatie
Verkoper kan niet instaan voor de kwaliteit van de bodem en/of grondwater en koper vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit eventuele verontreiniging van bodem, grondwater e.d. kan voortvloeien.

Asbest
Koper vrijwaart verkoper voor elke aansprakelijkheid inzake de eventuele aanwezigheid van asbest en/of asbesthoudende stoffen in de onroerende zaak nu in en de toekomst.

Koopovereenkomst
Conform het model wat in de dataroom is geplaatst.

Zekerheidsstelling
10% van de koopsom te stellen binnen 2 weken na ondertekening koopakte.

Energielabel
Van het aangeboden object is geen energielabel beschikbaar (niet verplicht bij religieus vastgoed).

Aanvaarding
Datum eigendomsoverdracht in overleg. Vaste notaris Krans notarissen te Haarlem.

Courtage
Brantjes Bedrijfsmakelaars treedt op voor de verkopende partij. Als koper bent u Brantjes Bedrijfsmakelaars geen courtage of kosten verschuldigd.

Voorbehoud
Verkoper behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor het object te gunnen aan de gegadigde van zijn keuze en tevens is er een bisschoppelijke machtiging nodig voor de verkoop.

Voorwaarden
Alle door Brantjes Bedrijfsmakelaars en de verkoper verstrekte informatie moet uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg c.q. tot het uitbrengen van een voorstel. Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van worden uitgegaan dat bovenstaande slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen, etc.) kunnen zijn verkregen door mondelinge overdracht waardoor wij niet instaan voor de volledigheid hiervan. Een kandidaat-koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn. Onze opdrachtgever stelt uitdrukkelijk dat een overeenkomst niet eerder tot stand komt dan nadat niet alleen over de hoofdzaken maar ook over de details (zoals oplevering etc.) overeenstemming is bereikt. Door Brantjes Bedrijfsmakelaars wordt geen aansprakelijkheid aanvaard, behoudens voor zover de door ons verplicht afgesloten beroepsaansprakelijkheidsverzekering in voorkomend geval aanspraak op een uitkering geeft.

Kenmerken

Kooprijs€ 365.000,- k.k.
Aangeboden sinds30 augustus 2023
AanvaardingIn overleg
StatusVerkocht
Bouw
HoofdfunctieKantoorruimte
Soort bouwBestaande bouw
Oppervlakten
Kantoorruimte opp.242 m2
Energieverbruik
Energielabel Niet beschikbaar
Omgeving
LiggingWIJKWINKELCENTRUM, IN_WOONWIJK

Video

Plattegrond(en)


Onze bedrijfsmakelaars

Jan van Til

Brantjes Zaanstad

Register Makelaar Register-Taxateur

Jan-Peter Brantjes

Brantjes Heemskerk

Register Makelaar Register-Taxateur/ Directeur