Te huur

Kaaikhof 7,
1567 JP Assendelft

Vraagprijs € 2.250,- p.m.

Op het winkelcentrum middenin Saendelft bieden wij een zeer fraaie winkelruimte aan die gelegen is aan het pleintje op een hoek. Gevestigd zijn o.a. Albert Heijn, kookwinkel De Keuken In, Hizi Hair, Primera, bloemsierkunst Caron, Pearl opticiens, Limburgia, HEMA, ETOS, Vomar Supermarkten alsmede diverse kledingwinkels en de winkels voor de dagelijkse boodschappen. Voor meer informatie zie www.winkelcentrumdesaen.nl.

Assendelft heeft totaal ca. 24.000 inwoners. De wijk Saendelft is nog steeds groeiende, er wordt nog steeds gebouwd, inmiddels kent de wijk alleen al bijna 16.000 inwoners. De ligging nabij het station is perfect en rondom het winkelcentrum zijn zeer ruimte (gratis) parkeervoorzieningen. De wijk wordt nog verder uitgebouwd met de wijk Kreekrijk (ca. 1.000 woningen) en Overhoeken (ca. 150 woningen).

Bereikbaarheid
Winkelcentrum “De Saen” is goed te bereiken met de auto en fiets en is op 1 kilometer afstand van station Krommenie-Assendelft gelegen.

Oppervlakte
De unit is ca. 86 m2 BVO.

Parkeren
Gratis in de directe omgeving.

Bestemming
Bestemmingsplan Saendelft, bestemming Gemengd. Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de Gemeente Zaanstad.

Opleveringsniveau
Casco, voorzien van meterkast. Verder in de huidige staat.

Huurprijs
€ 2.250,– per maand exclusief btw.

Omzetbelasting
De huur is te vermeerderen met BTW. Indien huurder geen BTW-belaste prestaties verricht, kan verhuurder een hogere huurprijs in rekening brengen.

Service-/promotiekosten
Er is een voorschot warmtelevering van toepassing (voorschotbedrag nader te bepalen en jaarlijks te verrekenen). Voorschot servicekosten € 11,70/m² excl. BTW (jaarlijks te verrekenen). Promotiekosten € 5,–/m² excl. BTW per jaar. Huurder sluit zelf overeenkomsten af met desbetreffende (energie) leveranciers.

Nutsbedrijven
Huurder dient zelf rechtstreeks met desbetreffende (energie) leveranciers overeenkomsten af te sluiten.

Huurbetaling
Per kwartaal vooruit te voldoen.

Huurtermijn
5 jaren met 5 verlengingsjaren.

Huurovereenkomst
Conform het standaardmodel van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met algemene bepalingen en bijzondere bepalingen vanuit verhuurder.

Indexering
Jaarlijks op basis van het indexcijfer volgens consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle Huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Een waarborgsom of bankgarantie ter grootte van drie maanden huurverplichting en servicekosten te vermeerderen met BTW.

Energielabel
Van het aangeboden object is thans geen energielabel beschikbaar.

Courtage
Brantjes Bedrijfsmakelaars treedt op voor de verhurende partij. Als huurder bent u Brantjes Bedrijfsmakelaars geen courtage of kosten verschuldigd.

Voorbehoud
Voor de betreffende unit dient de exacte maatvoering nader te worden bepaald.
Goedkeuring en gunning eigenaar.

Voorwaarden
Alle door Brantjes Bedrijfsmakelaars en de verhuurder verstrekte informatie moet uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg c.q. tot het uitbrengen van een bod. Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van worden uitgegaan dat bovenstaande slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen, etc.) kunnen zijn verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat huurder heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn. Onze opdrachtgever stelt uitdrukkelijk dat een overeenkomst niet eerder tot stand komt dan nadat niet alleen over de hoofdzaken maar ook over de details (zoals oplevering etc.) overeenstemming is bereikt.

Kenmerken

Huurprijs€ 2.250,- p.m.
Servicekosten€ 11,- per m2 p.j
Aangeboden sinds16 maart 2021
StatusBeschikbaar
Bouw
HoofdfunctieWinkelruimte
Soort bouwBestaande bouw
Oppervlakten
Winkelruimte opp.95 m2
Energieverbruik
Energielabel Niet beschikbaar
Omgeving
LiggingWIJKWINKELCENTRUM, IN_WOONWIJK

Plattegrond(en)


Onze bedrijfsmakelaars

Jan van Til

Brantjes Zaanstad

Register Makelaar Register-Taxateur

Jan-Peter Brantjes

Brantjes Heemskerk

Register Makelaar Register-Taxateur/ Directeur

Frank Kloes

Brantjes Velsen

Register Makelaar Register-Taxateur/ Vestigingsmanager