Te huur

Kanaalweg 2A,
1948 PN Beverwijk

Vraagprijs € 3.750,- p.m.

Te huur
Kantoorruimte op goede zichtlocatie met parkeerruimte op eigen terrein. Gelegen op 2e verdieping met fraai uitzicht ca. 500 m² en met de mogelijkheid om er nog ca. 500 m² bij te huren.

Locatie en bereikbaarheid
Gelegen op zichtlocatie aan doorgaande weg bij de entree van het bedrijventerrein van Beverwijk. Gunstig gelegen t.o.v. ontsluitingswegen richting Amsterdam, Haarlem, Zaandam en Alkmaar. Tevens prima bereikbaar met openbaar vervoer.

Oppervlakte
2e verdieping: ca. 500 m² b.v.o.

Indeling
Centrale entree met lift en trappenhuis.
2e verdieping: ontvangstruimte met balie en toiletten. Gang met toegang naar meerdere kantoorkamers, vergaderruimte, archiefruimte en pantry/kantine.

Voorzieningen
– liftinstallatie
– centrale verwarming met radiatoren
– systeemplafond met verlichting
– koeling middels airco
– kabelgoten, vloerbedekking en systeemwanden.

Parkeren
Ca. 15 eigen parkeerplaatsen op het buitenterrein.

Bestemming
Bestemmingsplan Haven De Pijp – Parallelweg, bestemming Bedrijf. Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de Gemeente Beverwijk.

Oplevering
In huidige staat.

Huurprijs
€ 3.750,– per maand excl. BTW.

Servicekosten
€ 30,– per m²/per jaar excl. BTW.
Voorschot voor o.a. levering van verwarming, water, elektra, onderhoud/controle van verwarming- en luchtbehandeling, beveiliging- en brandmeldinstallatie, schoonmaak buitenbeglazing, schoonmaak algemene ruimtes & (gezamenlijke) binnenbeglazing, reinigen buitengevel, terreinonderhoud en overige leveringen welke nu en in de toekomst aan huurder toe te rekenen zijn.

BTW
De huur is te vermeerderen met BTW. Indien huurder geen BTW-belaste prestaties verricht, kan verhuurder een hogere huurprijs in rekening brengen.

Huurbetaling
Per maand bij vooruitbetaling.

Huurtermijn
In overleg.

Huurovereenkomst
Conform het standaardmodel van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met algemene bepalingen en bijzondere bepalingen vanuit verhuurder.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks op basis van het indexcijfer volgens consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle Huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Een waarborgsom of bankgarantie ter grootte van drie maanden huur- en sericekostenverplichting te vermeerderen met BTW.

Energielabel
Van het aangeboden object is geen energielabel beschikbaar.

Aanvaarding
In overleg, op korte termijn mogelijk.

Courtage
Brantjes Bedrijfsmakelaars treedt op voor de verhurende partij. Als huurder bent u Brantjes Bedrijfsmakelaars geen courtage of kosten verschuldigd.

Voorbehoud
Goedkeuring eigenaar.

Voorwaarden
Alle door Brantjes Bedrijfsmakelaars en de verhuurder verstrekte informatie moet uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg c.q. tot het uitbrengen van een bod. Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van worden uitgegaan dat bovenstaande slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen, etc.) kunnen zijn verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat huurder heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn. Onze opdrachtgever stelt uitdrukkelijk dat een overeenkomst niet eerder tot stand komt dan nadat niet alleen over de hoofdzaken maar ook over de details (zoals oplevering etc.) overeenstemming is bereikt.

Kenmerken

Huurprijs€ 3.750,- p.m.
Servicekosten€ 30,- per m2 p.j
Aangeboden sinds26 mei 2020
StatusBeschikbaar
Bouw
HoofdfunctieKantoorruimte
Soort bouwBestaande bouw
Oppervlakten
Kantoorruimte opp.500 m2
Energieverbruik
Energielabel Niet beschikbaar
Omgeving
LiggingBEDRIJVENTERREIN

Plattegrond(en)


Onze bedrijfsmakelaars

Jan-Peter Brantjes

Brantjes Heemskerk

Register Makelaar Register-Taxateur/ Directeur

Frank Kloes

Brantjes Velsen

Register Makelaar Register-Taxateur/ Vestigingsmanager