Te koop

Klampersstraat 8A1,
1502 VP Zaandam

Vraagprijs € 150.000,- k.k.

Te koop bieden vanaf € 150.000,– K.K.

Unieke aanbieding nabij het centrum van Zaandam, een 2 tal bedrijfsruimtes op loopafstand van het bruisende centrum van Zaandam om de hoek van de Oostzijde zeer geschikt voor diverse doeleinden zoals werkplaats, opslag, praktijkruimte, yoga studio of diverse andere activiteiten.

Oppervlakte
De bedrijfshal is 5.26 meter breed en 11.62 meter diep wat totaal Ca. 61 m2 is. De bedrijfshal is gelegen op ca. 122 m2 eigen grond met een gezamenlijk pad. De hal is volledig kolom vrij zodat er eenvoudig een goede indeling te maken is

Indeling
Entree via ruime overhead deur, bedrijfshal/werkplaats.

De naastgelegen bedrijfshal van 210 m2 en kan desgewenst ook erbij gekocht worden.

Combinaties van ruimtes of specifieke indelingen of afmetingen zijn te realiseren, voor info kunt u bellen.

Locatie en bereikbaarheid
Gelegen nabij het centrum van Zaandam bijna op de hoek van de Oostzijde en prima bereikbaar via de A-7 A-8 en A-9.

Opleveringsniveau
– elektrische overheaddeur
– verlichting

Parkeren
Parkeren op de openbare weg, alleen laden en lossen is mogelijk.

Bestemming
Bestemmingsplan
Van Spoorbrug tot Sluis beheersverordening onherroepelijk (vastgesteld 2016-12-01), met bedrijfsbestemming B (1) . Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de gemeente Zaandam.

Vraagprijs bieden vanaf.
€ 150.000,– k.k. mits Klampersstraat 8A verkocht is.

Nutsbedrijven
Koper dient zelf rechtstreeks met desbetreffende (energie) leveranciers overeenkomsten/aansluitingen af te sluiten waarbij er ook de mogelijkheid is om via tussenmeters nutsvoorzieningen via het naastgelegen bedrijfspand te verkrijgen.

Erfdienstbaarheden en bijzondere bepalingen
Zoals vermeld in de akte van levering.

Bodeminformatie
Verkoper kan niet instaan voor de kwaliteit van de bodem en/of grondwater en koper vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit eventuele verontreiniging van bodem, grondwater e.d. kan voortvloeien.

Ouderdomsclausule
In de koopakte zal een ouderdomsclausule worden opgenomen, inhoudende dat koper verklaart ermee bekend te zijn, dat de onroerende zaak niet nieuw is en dat de koper alle risico’s aanvaardt ten aanzien van de gehele bouwkundige staat en dat de koopsom daarop is afgestemd. Verkoper staat niet in voor de vloeren, muren, dak, leidingen, installaties en de afwezigheid van doorslaand of optrekkend vocht en ongedierte.

Koopovereenkomst
Conform het model van de NVM Business.

Zekerheidsstelling
10% van de koopsom te stellen binnen 2 weken na ondertekening koopakte door koper.

Energielabel
Van het aangeboden object is geen energielabel beschikbaar.

Aanvaarding
In overleg.

Courtage
Brantjes Bedrijfsmakelaars treedt op voor de verkopende partij. Als koper bent u Brantjes Bedrijfsmakelaars geen courtage of kosten verschuldigd.

Voorbehoud
Verkoper behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor het object te gunnen aan de gegadigde van zijn keuze.

Voorwaarden
Alle door Brantjes Bedrijfsmakelaars en de verkoper verstrekte informatie moet uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg c.q. tot het uitbrengen van een voorstel. Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van worden uitgegaan dat bovenstaande slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen, etc.) kunnen zijn verkregen door mondelinge overdracht waardoor wij niet instaan voor de volledigheid hiervan. Een kandidaat-koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn. Onze opdrachtgever stelt uitdrukkelijk dat een overeenkomst niet eerder tot stand komt dan nadat niet alleen over de hoofdzaken maar ook over de details (zoals oplevering etc.) overeenstemming is bereikt. Door Brantjes Bedrijfsmakelaars wordt geen aansprakelijkheid aanvaard, behoudens voor zover de door ons verplicht afgesloten beroepsaansprakelijkheidsverzekering in voorkomend geval aanspraak op een uitkering geeft.

Kenmerken

Kooprijs€ 150.000,- k.k.
Aangeboden sinds17 oktober 2022
AanvaardingIn overleg
StatusVerkocht
Bouw
HoofdfunctieBedrijfsruimte
Soort bouwBestaande bouw
Oppervlakten
Bedrijfshal opp.61 m2
Energieverbruik
Energielabel Niet beschikbaar
Omgeving
LiggingIN_WOONWIJK

Plattegrond(en)


Onze bedrijfsmakelaars

Jan van Til

Brantjes Zaanstad

Register Makelaar Register-Taxateur

Jan-Peter Brantjes

Brantjes Heemskerk

Register Makelaar/ Directeur