Te huur

Malerstraat 7D-G,
1531 NW Wormer

Vraagprijs € 950,- p.m.

Let op reeds 50% verhuurd, nog 2 units beschikbaar.

Unieke kans voor startende ondernemer of een ondernemer die een extra stukje opslag zoekt voor logistiek.
Heeft u ruimte nodig in uw winkel, magazijn, begint u webshop zo te groeien dat u een stap verder wilt, bent u stratenmaker, timmermannen, loodgieters, metselaar en zoekt u een multifunctionele bedrijfsruimte met de mogelijkheid van een stukje kantoorruimte verdeeld over 2 verdiepingen wacht dan niet langer en maak direct een afspraak voor deze aanbieding.

In een bedrijfsverzamelgebouw worden thans 4 bedrijfsunits gerealiseerd die door hun formaat en ligging zeer multifunctioneel zijn.
Het betreft hier in Wormer een schaarse aanbieding.

De bedrijfsunits hebben een nieuwe elektrische overhead deur een loopdeur, trap naar de 1e verdieping met onder de trap een uitstortgootsteen, nieuw elektra en water aansluitingen, de via een trap te bereiken 1e verdieping heef een keurig afgewerkt toilet met modern sanitaire en betegeling, pantry met keukenblok. En een fraai raam voor veel licht in deze ruimte.

2 bedrijfsunits worden gelegen met een gecombineerde airco/verwarmings units, de andere 2 units niet.

De artists impressions geven een zeer goed idee hoe fraai u de bedrijfsunits kunt uitvoeren om hier een schitterende werkplek van te kunnen realiseren.

Totaal heeft en bedrijfsunit een oppervlakte van 96,2 m2 verdeel over 48,1 m2 op de begane grond en 48,1 m2 op de 1e verdieping.

Locatie en bereikbaarheid
De bedrijfsunits zijn gelegen op industrieterrein “Westerveer” wat goed bereikbaar is. Winkels en diverse voorzieningen zijn allen op korte afstand gelegen.

Oppervlakte
Ca. 96 m2 verdeeld over een begane grond van 48 m2 alsmede een verdieping van 48 m2 te bereiken via een trap.

Parkeren
Er is voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving.

Bestemming
Bestemmingsplan bedrijventerreinen met identificatienummer NL.IMRO.0880.BP9668200000-0402 geeft als bestemmingsplan mogelijkheden:

– Detailhandel als ondergeschikte nevenactiviteit in ter plaatse vervaardigde goederen;
– Detailhandel in volumineuze goederen, zoals auto’s, motoren, boten, caravans, keukens, badkamers, vloerbedekking, parket, zonwering, tenten, grove bouwmaterialen en landbouwwerktuigen;
– Tuincentra
– Kantoren
– Maatschappelijke voorzieningen
– Horeca van horecacategorie 1
-Recreatie en sport.
Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de Gemeente Wormerland.

Voorzieningen
De 4 multifunctionele units worden nagenoeg gebruiksklaar opgeleverd en zijn niet van nieuw te onderscheiden. De units worden voorzien van een elektrische overheaddeur , voordeur, trap, toilet, pantry, uitstortwasbak, elektra, riool, water en verlichting. Voor 2 bedrijfsunits is zelfs gekozen voor een airco unit die zowel kan koelen als verwarmen. Is die voor u niet nodig dan zijn de 2 units zonder airco nog interessanter.

Huurprijs
Vanaf € 11.400,– per jaar excl. btw
De helft is inmiddels verhuurd.

Omzetbelasting
De huur is te vermeerderen met BTW. Indien huurder geen BTW belaste prestaties verricht, kan verhuurder een hogere huurprijs in rekening brengen.

Nutsbedrijven en overige
Huurder dient zelf rechtstreeks met desbetreffende (energie) leveranciers overeenkomsten af te sluiten. De kosten van doormelding op een alarmcentrale, internetverbinding en schoonmaakkosten (binnen) zijn voor rekening en keuze van huurder.

Huurbetaling
Per maand bij vooruitbetaling.

Huurtermijn
5 jaar.

Huurovereenkomst
Conform het standaardmodel van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met algemene bepalingen en bijzondere bepalingen vanuit verhuurder.

Indexering
Jaarlijks op basis van het indexcijfer volgens consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle Huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Een waarborgsom of bankgarantie ter grootte van drie maanden huurverplichting en servicekosten te vermeerderen met BTW.

Energielabel
Van het aangeboden object is energielabel ? beschikbaar.

Aanvaarding
In overleg, op korte termijn mogelijk.

Courtage
Brantjes Bedrijfsmakelaars treedt op voor de verhurende partij. Als huurder bent u Brantjes Bedrijfsmakelaars geen courtage of kosten verschuldigd.

Voorbehoud
Goedkeuring eigenaar.

Voorwaarden
Alle door Brantjes Bedrijfsmakelaars en de verhuurder verstrekte informatie moet uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg c.q. tot het uitbrengen van een bod. Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van worden uitgegaan dat bovenstaande slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen, etc.) kunnen zijn verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat huurder heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn. Onze opdrachtgever stelt uitdrukkelijk dat een overeenkomst niet eerder tot stand komt dan nadat niet alleen over de hoofdzaken maar ook over de details (zoals oplevering etc.) overeenstemming is bereikt.

Kenmerken

Huurprijs€ 950,- p.m.
Aangeboden sinds29 januari 2021
StatusVerhuurd
Bouw
HoofdfunctieBedrijfsruimte
Soort bouwBestaande bouw
Bouw periodeVANAF_2021_TM_2030
Oppervlakten
Bedrijfshal opp.96 m2
Kantoorruimte opp.48 m2
Energieverbruik
Energielabel Niet beschikbaar
Omgeving
LiggingBEDRIJVENTERREIN

Plattegrond(en)


Onze bedrijfsmakelaars

Jan van Til

Brantjes Zaanstad

Register Makelaar Register-Taxateur

Jan-Peter Brantjes

Brantjes Heemskerk

Register Makelaar Register-Taxateur/ Directeur