Te huur

Parallelweg 104,
1948 NM Beverwijk

Vraagprijs € 5.950,- p.m.

Te huur
Winkelpand in Woonplaza Beverwijk. Woonplaza is een markant gebouw en gesitueerd in het hart van de meubelboulevard, waarin meerdere bedrijven zijn gevestigd zoals: Montel, Keukenconcurrent, Swiss Sense, Beter Bed, BSG Wonen, Keuken Kampioen en de Woonexpress.

Locatie en bereikbaarheid
Gelegen op de Woonboulevard van Beverwijk. Het object is prima bereikbaar per auto en openbaar vervoer. Goede ontsluiting naar Rijkswegen A9 en A22 alsmede de Provincialeweg N246 (Zaandam).

Oppervlakte
Totaal ca. 791 m² waarvan ca. 432 m² op de parterre en ca. 359 m² op de 1e verdieping. Het is mogelijk meer metrage te huren, namelijk samen met Parallelweg 102A (ca. 1.881 m²) en/of Parallelweg 102B (ca. 791 m²). Totaal is derhalve 3.463 m² beschikbaar.

Parkeren
Voldoende parkeerplaatsen op eigen terrein.

Bestemming
Bestemmingsplan Haven De Pijp – Parallelweg, bestemming detailhandel (functieaanduiding specifieke vorm van detailhandel – woonbranche). Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de Gemeente Beverwijk.

Opleveringsniveau
Casco met trap.

Huurprijs
€ 5.950,– per maand excl. BTW.

Omzetbelasting
Indien huurder geen btw-belaste prestaties verricht, zal een toeslag op de huurprijs gelden als compensatie op het BTW-verlies van verhuurder.

Servicekosten
€ 100,– per maand excl. BTW.

Huurbetaling
Per maand bij vooruitbetaling.

Huurtermijn
5 jaar + 5 jaar.

Huurovereenkomst
Conform het standaardmodel van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met algemene bepalingen.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks op basis van de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling huur
Waarborgsom of bankgarantie ten bedrage van 3 maanden huur vermeerderd met servicekosten en omzetbelasting.

Energielabel
Van het aangeboden object is energielabel A beschikbaar.

Courtage
Brantjes Bedrijfsmakelaars treedt op voor de verhurende partij. Als huurder bent u Brantjes Bedrijfsmakelaars geen courtage of kosten verschuldigd.

Aanvaarding
In overleg.

Voorbehoud
Goedkeuring eigenaar.

Voorwaarden
Alle door Brantjes Bedrijfsmakelaars en de verhuurder verstrekte informatie moet uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg c.q. tot het uitbrengen van een bod. Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van worden uitgegaan dat bovenstaande slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen, etc.) kunnen zijn verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat huurder heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn. Onze opdrachtgever stelt uitdrukkelijk dat een overeenkomst niet eerder tot stand komt dan nadat niet alleen over de hoofdzaken maar ook over de details (zoals oplevering etc.) overeenstemming is bereikt.

Kenmerken

Huurprijs€ 5.950,- p.m.
Servicekosten€ 100,- p.m.
Aangeboden sinds25 maart 2021
StatusBeschikbaar
Bouw
HoofdfunctieWinkelruimte
Soort bouwBestaande bouw
Bouw periodeVanaf 2001 t/m 2010
Oppervlakten
Winkelruimte opp.791 m2
Energieverbruik
Energielabel Niet beschikbaar
Omgeving
LiggingMEUBELBOULEVARD

Plattegrond(en)


Onze bedrijfsmakelaars

Jan van Til

Brantjes Zaanstad

Register Makelaar Register-Taxateur

Jan-Peter Brantjes

Brantjes Heemskerk

Register Makelaar Register-Taxateur/ Directeur