Te koop

Parallelweg 130- 130-A,
1948 NN Beverwijk

Vraagprijs € 1.450.000,- k.k.

Te koop
Vrijstaand bedrijfspand (voormalig sportcentrum) gelegen op een uitstekende locatie met een zeer royaal parkeerterrein aan de Parallelweg te Beverwijk. Het object staat op een perceel van ca. 3.495 m2 eigen grond. De aanwezige inventaris is ter overname.

Oppervlakte
– begane grond: ca. 1.125 m2 BVO;
– 1e verdieping ca. 630 m2 BVO;
– gemeten vanaf tekening, betreffende uitdrukkelijk geen NEN 2580 meting.

Indeling
Entree, hal, toegang tot het sportcentrum met een 6-tal squashbanen, fitnessruimte, bar, lounge, keuken, opslagruimte en sanitair. Op de 1e verdieping zijn kleedruimtes, douches, sauna, spinningruimte en een aerobiczaal. Aan de voorzijde is een woonruimte (bedrijfswoning) aanwezig met apart entree aan de voorzijde, 2 slaapkamers, woonkamer en badkamer.

Locatie en bereikbaarheid
Het object is gelegen aan de Parallelweg te Beverwijk. Uitstekend bereikbaar middels eigen vervoer op zeer korte afstand van de A9, A22, N197, N246. Bushaltes zijn op loopafstand gelegen.

Opleveringsniveau
Geheel ingericht als sportcentrum met bijbehorende voorzieningen en inventaris (ter overname).

Parkeren
Zeer royale parkeervoorzieningen op eigen terrein voorzien van een slagboom.

Bestemming
Bestemmingsplan Haven De Pijp – Parallelweg, bestemming Bedrijf. Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de gemeente Beverwijk.

Vraagprijs
€ 1.450.000,– k.k.

Nutsbedrijven
Koper dient zelf rechtstreeks met desbetreffende (energie) leveranciers overeenkomsten af te sluiten.

Erfdienstbaarheden en bijzondere bepalingen
Zoals vermeld in de akte van levering en in de op te stellen koopakte.

Verkoop
Deze verkoop vindt plaats op basis van ‘as is, where is’ als basis waarop koper koopt en het feit dat verkoper ten aanzien van het perceel geen enkele garantie kan geven met uitzondering van de levering vrij van huur en gebruik. De koper zal de feitelijke, juridische, milieukundige, technische en fiscale situatie accepteren op het moment van leveren en daarmee alle bekende en onbekende, zichtbare en onzichtbare, lasten, beperkingen en verplichtingen.

Bodeminformatie
Verkoper kan niet instaan voor de kwaliteit van de bodem en/of grondwater en koper vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit eventuele verontreiniging van bodem, grondwater e.d. kan voortvloeien.

Asbest
Koper vrijwaart verkoper voor elke aansprakelijkheid inzake de eventuele aanwezigheid van asbest en/of asbesthoudende stoffen in de onroerende zaak nu in en de toekomst.

Ouderdomsclausule
In de koopakte zal een ouderdomsclausule worden opgenomen, inhoudende dat koper verklaart ermee bekend te zijn, dat de onroerende zaak niet nieuw is en dat de koper alle risico’s aanvaardt ten aanzien van de gehele bouwkundige staat en dat de koopsom daarop is afgestemd. Verkoper staat niet in voor de vloeren, muren, dak, leidingen, installaties en de afwezigheid van doorslaand of optrekkend vocht en ongedierte.

Koopovereenkomst
Conform het model van de NVM Business.

Zekerheidsstelling
10% van de koopsom te stellen bij ondertekening koopakte door koper. Vervolgens zal verkoper tot ondertekening overgaan.

Energielabel
Van het aangeboden object is energielabel A beschikbaar.

Aanvaarding
In overleg.

Courtage
Brantjes Bedrijfsmakelaars treedt op voor de verkopende partij. Als koper bent u Brantjes Bedrijfsmakelaars geen courtage of kosten verschuldigd.

Voorbehoud
Verkoper behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor het object te gunnen aan de gegadigde van zijn keuze.

Voorwaarden
Alle door Brantjes Bedrijfsmakelaars en de verkoper verstrekte informatie moet uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg c.q. tot het uitbrengen van een voorstel. Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van worden uitgegaan dat bovenstaande slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen, etc.) kunnen zijn verkregen door mondelinge overdracht waardoor wij niet instaan voor de volledigheid hiervan. Een kandidaat-koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn. Onze opdrachtgever stelt uitdrukkelijk dat een overeenkomst niet eerder tot stand komt dan nadat niet alleen over de hoofdzaken maar ook over de details (zoals oplevering etc.) overeenstemming is bereikt. Door Brantjes Bedrijfsmakelaars wordt geen aansprakelijkheid aanvaard, behoudens voor zover de door ons verplicht afgesloten beroepsaansprakelijkheidsverzekering in voorkomend geval aanspraak op een uitkering geeft.

Kenmerken

Kooprijs€ 1.450.000,- k.k.
Aangeboden sinds22 juni 2020
StatusVerkocht
Bouw
HoofdfunctieBedrijfsruimte
Soort bouwBestaande bouw
Oppervlakten
Bedrijfshal opp.1.755 m2
Energieverbruik
Energielabel Niet beschikbaar
Omgeving
LiggingBEDRIJVENTERREIN

Plattegrond(en)


Onze bedrijfsmakelaars

Jan van Til

Brantjes Zaanstad

Register Makelaar Register-Taxateur

Jan-Peter Brantjes

Brantjes Heemskerk

Register Makelaar Register-Taxateur/ Directeur

Frank Kloes

Brantjes Velsen

Register Makelaar Register-Taxateur/ Vestigingsmanager