Te huur

Rigastraat 4,
1531 BV Wormer

Vraagprijs € 6.250,- p.m.

Te huur
Het object betreft een vrijstaand, modern kantoorpand gelegen op een herkenbare locatie aan de rand van bedrijventerrein Westerveer en woonomgeving. Er is een mogelijkheid bij het object te wonen (bedrijfswoning).

Locatie en bereikbaarheid
Het kantoorpand is gelegen nabij diverse voorzieningen zoals een supermarkt op korte afstand en winkels in het centrum van Wormer. Uitstekend bereikbaar middels eigen vervoer. Op korte afstand van de N514-N203-N246 en de A-8. Bushalte is op 2 minuten loopafstand gelegen.

Oppervlakte
Ca. 487 m2 waarvan ca. 12 m2 archiefruimte in de kelder.

Parkeren
Bij het object behoren 12 eigen parkeerplaatsen gelegen aan een fraai aangelegde tuin.

Bestemming
Bestemmingsplan Woonkern Wormer en Lint, bestemming Kantoor. Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de Gemeente Wormerland.

Voorzieningen
Zonwerend / brandwerend glas; ultra snelle internetkabel van Ziggo, alsmede 2 directe separate (o.a. glasvezel) dataverbindingen en overal in het pand is data aansluiting beschikbaar; automatisch bewateringssysteem in de tuin; mechanische ventilatie; beveiligings-, brandalarm- en automatische deuropeningssysteem; energiezuinige kantoorverlichting welke voldoet aan de lichtintensiteit volgens de ARBO eisen; duurzaam gebouwd.

Huurprijs
€ 6.250,– per maand excl. btw

Omzetbelasting
De huur is te vermeerderen met BTW. Indien huurder geen BTW-belaste prestaties verricht, kan verhuurder een hogere huurprijs in rekening brengen.

Servicekosten
De servicekosten bedragen € 500,– excl. btw per maand t.b.v. tuinonderhoud; glasbewassing ramen buiten (6 x p.j.), binnen hal (2 x p.j.) en schoonspuiten parkeer- en straatwerk (1 x per jaar); onderhoud airco’s en cv-ketel; onderhoud brand- en alarmsysteem.

Nutsbedrijven en overige
Huurder dient zelf rechtstreeks met desbetreffende (energie) leveranciers overeenkomsten af te sluiten. De kosten van doormelding op een alarmcentrale, internetverbinding en schoonmaakkosten (binnen) zijn voor rekening en keuze van huurder.

Huurbetaling
Per maand bij vooruitbetaling.

Huurtermijn
5 jaar.

Huurovereenkomst
Conform het standaardmodel van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met algemene bepalingen en bijzondere bepalingen vanuit verhuurder.

Indexering
Jaarlijks op basis van het indexcijfer volgens consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle Huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Een waarborgsom of bankgarantie ter grootte van drie maanden huurverplichting en servicekosten te vermeerderen met BTW.

Energielabel
Van het aangeboden object is energielabel B beschikbaar. Verhuurder is bereid om de cv-installatie in overleg met de toekomstige huurder te vervangen en indien gewenst zonnepanelen te plaatsen.

Aanvaarding
In overleg, op korte termijn mogelijk.

Courtage
Brantjes Bedrijfsmakelaars treedt op voor de verhurende partij. Als huurder bent u Brantjes Bedrijfsmakelaars geen courtage of kosten verschuldigd.

Voorbehoud
Goedkeuring eigenaar.

Voorwaarden
Alle door Brantjes Bedrijfsmakelaars en de verhuurder verstrekte informatie moet uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg c.q. tot het uitbrengen van een bod. Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van worden uitgegaan dat bovenstaande slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen, etc.) kunnen zijn verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat huurder heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn. Onze opdrachtgever stelt uitdrukkelijk dat een overeenkomst niet eerder tot stand komt dan nadat niet alleen over de hoofdzaken maar ook over de details (zoals oplevering etc.) overeenstemming is bereikt.

Kenmerken

Huurprijs€ 6.250,- p.m.
Servicekosten€ 500,- p.m.
Aangeboden sinds23 februari 2021
StatusBeschikbaar
Bouw
HoofdfunctieKantoorruimte
Soort bouwBestaande bouw
Oppervlakten
Kantoorruimte opp.487 m2
Energieverbruik
Energielabel Niet beschikbaar
Omgeving
LiggingBEDRIJVENTERREIN, IN_WOONWIJK

Plattegrond(en)


Onze bedrijfsmakelaars

Jan van Til

Brantjes Zaanstad

Register Makelaar Register-Taxateur

Jan-Peter Brantjes

Brantjes Heemskerk

Register Makelaar Register-Taxateur/ Directeur