Te huur

Rijksweg 102,
1906 BK Limmen

Vraagprijs € 395,- p.m.

Te huur
Kantoorruimte op de zolderverdieping van de kantoorvilla Flora met tuin en parkeervoorzieningen aan de Rijksweg te Limmen.

Locatie en bereikbaarheid
Gelegen aan de Rijksweg (N203), de doorgaande weg van Alkmaar naar Heemskerk en deze komt uit op de A9 of de ringweg van Alkmaar. De bushalte van de lijn Alkmaar naar Beverwijk is op loopafstand, dus ook met het openbaar vervoer goed bereikbaar.

Oppervlakte
Ca. 38 m².

Indeling
Entree, hal, trapopgang naar 2e verdieping naar kantoorruimte. Daarnaast is er op de begane grond een zeer representatieve vergaderruimte met presentatie-mogelijkheden en zicht over de fraaie vijver. Pantry en toiletgroep.

Parkeren
Voldoende parkeerplaatsen op eigen terrein.

Bestemming
Bestemmingsplan Kern Limmen, bestemming Kantoor. Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de Gemeente Castricum.

Voorzieningen
– toiletten;
– pantry;
– airco;
– vloerbedekking;
– centrale verwarming.

Huurprijs
€ 395,– per maand excl. btw

Omzetbelasting
De huur is te vermeerderen met BTW. Indien huurder geen BTW-belaste prestaties verricht, kan verhuurder een hogere huurprijs in rekening brengen.

Servicekosten
De servicekosten bedragen € 170,– excl. btw per maand. Betreft een voorschot met nacalculatie.

Huurbetaling
Per maand bij vooruitbetaling.

Huurtermijn
In overleg.

Huurovereenkomst
Conform het standaardmodel van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met algemene bepalingen en bijzondere bepalingen vanuit verhuurder.

Indexering
Jaarlijks op basis van het indexcijfer volgens consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle Huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Een waarborgsom of bankgarantie ter grootte van drie maanden huurverplichting en servicekosten te vermeerderen met BTW.

Energielabel
P.M.

Aanvaarding
In overleg.

Courtage
Brantjes Bedrijfsmakelaars treedt op voor de verhurende partij. Als huurder bent u Brantjes Bedrijfsmakelaars geen kosten of courtage schuldig.

Voorbehoud
Goedkeuring eigenaar.

Voorwaarden
Alle door Brantjes Bedrijfsmakelaars en de verhuurder verstrekte informatie moet uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg c.q. tot het uitbrengen van een bod. Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van worden uitgegaan dat bovenstaande slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen, etc.) kunnen zijn verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat huurder heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn. Onze opdrachtgever stelt uitdrukkelijk dat een overeenkomst niet eerder tot stand komt dan nadat niet alleen over de hoofdzaken maar ook over de details (zoals oplevering etc.) overeenstemming is bereikt.

Kenmerken

Huurprijs€ 395,- p.m.
Servicekosten€ 170,- p.m.
Aangeboden sinds24 mei 2022
AanvaardingIn overleg
StatusBeschikbaar
Bouw
HoofdfunctieKantoorruimte
Soort bouwBestaande bouw
Oppervlakten
Kantoorruimte opp.38 m2
Energieverbruik
Energielabel Niet beschikbaar
Omgeving
LiggingIN_WOONWIJK

Plattegrond(en)


Onze bedrijfsmakelaars

Jan van Til

Brantjes Zaanstad

Register Makelaar Register-Taxateur

Jan-Peter Brantjes

Brantjes Heemskerk

Register Makelaar Register-Taxateur/ Directeur