Te koop

Vaartdijk 3s,
1521 HR Wormerveer

Vraagprijs € 750.000,- k.k.

Bedrijfshal met royale luxe bovenwoning op een top locatie! 

Heeft u altijd al wonen en werken willen combineren?

Wonen en werken was nog nooit zo aantrekkelijk als hier! Een buitenkans voor wie zoekt naar een moderne, royale bedrijfsruimte met bijbehorende woning. De fraai ingerichte woning, die zich bevindt boven de bedrijfsruimte, staat geheel los van de buurwoning. Op het goed bemeten dakterras kunt u heerlijk privé zitten. Het uitzicht vanaf dit dakterras alsmede vanuit de woonkamer over de Nauernasche Vaart en Oud-Krommenie gaat werkelijk nooit vervelen!

De woonkamer is voorzien van een fraaie tegelvloer met vloerverwarming en een moderne keuken met diverse inbouwapparatuur.
Op de tweede woonverdieping heeft de woning 3 royale slaapkamers en een moderne badkamer met bad, inloopdouche en en dubbele wastafel. Op de tussenetage is nog een extra slaapkamer gerealiseerd zodat het totaal op royale 4 slaapkamers komt.

De bedrijfsruimte meet maar liefst 57m² op de begane grond en beschikt over een elektrische overheaddeur. Tot slot bevindt zich op de begane grond vloer nog een royale entree, een pantry, toilet en een inpandige berging met zolder voor de nodige privé bergruimte.

Het geheel is in 2004 opgeleverd en heeft een moderne solide uitstraling.

Bouwjaar: 2004
Perceeloppervlakte: 170m² eigen grond 
Woonoppervlakte: 180m²
Werkplaats: 57m²
Inhoud: 619m³

Het centrum van zowel Wormerveer als Krommenie met alle voorzieningen zijn op loop/fiets afstand. Ook NS-station Krommenie-Assendelft is met de fiets binnen een paar minuten bereikbaar. Voorts centraal gelegen t.o.v. snelwegen A8, A9 en A10 waardoor Alkmaar, Haarlem en Amsterdam zeer snel bereikbaar zijn. Ook het kustgebied is binnen 15 autominuten te bereiken. Bent u klaar met werken? Neem lekker plaats op uw dakterras of stap voor de deur in uw boot voor een tochtje over de Zaan of het Uitgeestermeer.

Bijzonderheden:
– Het betreft een bedrijfswoning met 57 m2 bedrijfsruimte
– Waanzinnig uitzicht over het water en Krommenie;
– Gelegen aan open vaarwater met aanlegsteiger;
– Royaal dakterras;
– Inclusief werkplaats;
– 2 privé parkeerplaatsen en 1/6 aandeel in een mandelig terrein bestaande uit 10 parkeerplaatsen;
– 10 zonnepanelen geplaatst in 2013;
– Scholen, winkelcentrum en NS-station op loopafstand.
– Oplevering in overleg.

Nutsbedrijven
Koper dient zelf rechtstreeks met desbetreffende (energie) leveranciers overeenkomsten af te sluiten.

Erfdienstbaarheden en bijzondere bepalingen
Zoals vermeld in de akte van levering en splitsingsaktes.

Bodeminformatie
Verkoper kan niet instaan voor de kwaliteit van de bodem en/of grondwater en koper vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit eventuele verontreiniging van bodem, grondwater e.d. kan voortvloeien.

Asbest
Koper vrijwaart verkoper voor elke aansprakelijkheid inzake de eventuele aanwezigheid van asbest en/of asbesthoudende stoffen in de onroerende zaak nu in en de toekomst.

Ouderdomsclausule
In de koopakte zal een ouderdomsclausule worden opgenomen, inhoudende dat koper verklaart ermee bekend te zijn, dat de onroerende zaak niet nieuw is en dat de koper alle risico’s aanvaardt ten aanzien van de gehele bouwkundige staat en dat de koopsom daarop is afgestemd. Verkoper staat niet in voor de vloeren, muren, dak, leidingen, installaties en de afwezigheid van doorslaand of optrekkend vocht en ongedierte.

Koopovereenkomst
Conform het model van de NVM Business.

Zekerheidsstelling
10% van de koopsom.

Energielabel
Van het aangeboden object is energielabel A beschikbaar.

Aanvaarding
In overleg.

Courtage
Brantjes Bedrijfsmakelaars treedt op voor de verkopende partij. Als koper bent u Brantjes Bedrijfsmakelaars geen courtage of kosten verschuldigd.

Voorbehoud
Goedkeuring eigenaar.

Voorwaarden
Alle door Brantjes Bedrijfsmakelaars en de verkoper verstrekte informatie moet uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg c.q. tot het uitbrengen van een voorstel. Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van worden uitgegaan dat bovenstaande slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen, etc.) kunnen zijn verkregen door mondelinge overdracht waardoor wij niet instaan voor de volledigheid hiervan. Een kandidaat-koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn. Onze opdrachtgever stelt uitdrukkelijk dat een overeenkomst niet eerder tot stand komt dan nadat niet alleen over de hoofdzaken maar ook over de details (zoals oplevering etc.) overeenstemming is bereikt. Door Brantjes Bedrijfsmakelaars wordt geen aansprakelijkheid aanvaard, behoudens voor zover de door ons verplicht afgesloten beroepsaansprakelijkheidsverzekering in voorkomend geval aanspraak op een uitkering geeft.

Kenmerken

Kooprijs€ 750.000,- k.k.
Aangeboden sinds11 mei 2022
AanvaardingIn overleg
StatusBeschikbaar
Bouw
HoofdfunctieBedrijfsruimte
Soort bouwBestaande bouw
Oppervlakten
Bedrijfshal opp.57 m2
Energieverbruik
Energielabel Niet beschikbaar
Omgeving
LiggingBEDRIJVENTERREIN

Onze bedrijfsmakelaars

Jan van Til

Brantjes Zaanstad

Register Makelaar Register-Taxateur

Jan-Peter Brantjes

Brantjes Heemskerk

Register Makelaar Register-Taxateur/ Directeur