Te koop

Westzijde 243, 1506 GE
Zaandam

Vraagprijs € 2.000.000,- k.k.

GOYA, 22 CITY APARTMENTS ZAANDAM

Uniek project aan de Westzijde in Zaandam! Het project betreft het voormalige kantoor van SCADO aan de Westzijde in Zaandam. Het pand is gelegen aan de buitenrand van de Schildersbuurt, aan de Westzijde én op steenworp afstand van de Zaan. Voor dit pand is een bouwplan gerealiseerd voor het vernieuwbouwen van 22 appartementen! Het project is zeer snel bereikbaar vanaf de A7 en A8. Ook de NS-stations Zaandam en Zaandam-Kogerveld zijn op korte afstand gelegen waardoor ook de bereikbaarheid met het openbaar vervoer uitstekend is.

Het project bestaat uit 22 appartementen met balkons en dakterrassen. De bergingen worden gerealiseerd in de kelderverdiepingen. Op de begane grond, 1e, 2e en 3e verdieping zijn 22 appartementen ingetekend. De appartementen op de bovenste verdieping zijn v.v. dakterras.

Maatvoering
Oppervlakte ca. 1.575 m²
Perceeloppervlakte 379 m², is overgenomen conform opgave kadaster, onder- of overmaat zal niet worden verrekend. Koper kan hier geen rechten aan ontlenen.

Parkeren
Documentatie inzake afgekochte parkeerplaatsen is te zien in de dataroom. Op openbaar terrein dienen 2 extra parkeerplaatsen te worden gerealiseerd.

Bestemming
Gemengde doeleinden, zie voor nadere informatie: ruimtelijkeplannen.nl.

Publieke beperkingen:
Er zijn geen beperkingen bekend in de Basisregistratie Kadaster.

Bodeminformatie
Er zijn geen beperkingen bekend in de Basisregistratie Kadaster.

Asbest
Er is een rapportage asbestinventarisatie opgesteld conform certificatieschema asbestinventarisatie en asbestverwijdering door Adebo Milieu Advies BV d.d. 4 juni 2018. Volgens dit rapport zijn er geen asbesthoudende bronnen geconstateerd.

Verkoopgegevens
De aanwezige gegevens zijn geplaatst in de dataroom, toegang tot deze dataroom is mogelijk na contact met ons kantoor in Zaanstad op telefoonnummer 075-6401888 of zaanstad@brantjes.nl.

Verkoopprocedure
Verkoop verloopt door middel van verkoop bij inschrijving. Het biedingsformulier is te downloaden via de dataroom. Wij vragen alle geïnteresseerde een bod uit te brengen middels het biedingsformulier uiterlijk 7 februari 2020 12.00 uur, het inschrijfbiljet dient bij Brantjes Makelaars Zaanstad op kantoor te worden ingeleverd of per mail worden toegezonden aan zaanstad@brantjes.nl

Geïnteresseerden worden in de gelegenheid gesteld het pand op te nemen alsmede (indien gewenst) verder (bouwkundig) onderzoek te verrichten. De bieding dient onvoorwaardelijk te zijn, zonder voorbehouden of andere voorwaarden.

Zekerheidsstelling
10% van de koopsom, uiterlijk 1 week na ondertekenen koopovereenkomst.

Voorlopig Energielabel
Thans geen energielabel beschikbaar.

Oplevering:
Per direct mogelijk.

Kijkdagen:
Donderdag 16 januari 2020 van 15.00 uur – 16.00 uur
Maandag 20 januari 2020 van 15.00 uur – 16.00 uur

Koopovereenkomst
Omschreven in concept koopovereenkomst en concept akte van levering opgesteld door notaris Hartman LMH N.V. te Amsterdam, deze kunt u downloaden vanuit de dataroom.
Hartman LMH N.V.
Strawinskylaan 10
1077 XZ Amsterdam
Postbus 75782
1070 AT Amsterdam
T: 020 50 400 50
F: 020 50 400 60
www.hartman-lmh.nl

Courtage
Brantjes Bedrijfsmakelaars treedt op voor de verkopende partij. Als koper bent u Brantjes Bedrijfsmakelaars geen courtage verschuldigd.

Overige voorwaarden
– Verkoper behoudt zich het recht voor niet te gunnen.
– Verkoper is op geen enkele wijze aansprakelijk voor kosten die gemaakt worden in opdracht van (en voor rekening van) derden.
– Alle informatie is geheel vrijblijvend en houdt enkel in een uitnodiging tot het doen van een bieding. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken

Vraagprijs€ 2.000.000,- k.k.
Overdracht
Aangeboden sinds21 november 2019
Aanvaardingin overleg
StatusVerkocht
Bouw
Hoofdfunctiebelegging
Soort bouwbestaande bouw
Oppervlakten
Perceel379 m2
Indeling
Energieverbruik
EnergielabelNiet beschikbaar
Omgeving
Liggingin woonwijk

Plattegrond(en)


Onze bedrijfsmakelaars

Jan-Peter Brantjes

Brantjes Heemskerk

Register Makelaar Register-Taxateur/ Directeur

Frank Kloes

Brantjes Velsen

Register Makelaar Register-Taxateur/ Vestigingsmanager