Te huur

Wijkerbaan 15,
1945 SB Beverwijk

Vraagprijs € 1.950,- p.m.

Winkelcentrum Wijkerbaan is een zeer fraai winkelcentrum in Beverwijk en in 2012 opgeleverd.

Wijkerbaan kent een brede branchering met grote trekkers zoals Albert Heijn, Aldi, Big Bazar en Wibra. Daarnaast zijn er tal van zelfstandige winkeliers gevestigd voor dagelijkse boodschappen en funshopping. Het aanbod varieert dan ook van een apotheek tot kledingwinkel en van bakker tot kapsalon.

Het betreft 120 m² op de begane grond
De servicekosten bedragen € 15,- per m² per jaar
De promotiekosten bedragen € 3,- per m² per jaar

De gehele buurt is opgeknapt en er zijn diverse nieuwe woontorens gebouwd wat er voor zorgt dat dit winkelcentrum veel aanloop heeft. Het parkeren rondom het centrum bestaat uit 350 gratis parkeerplaatsen en is verdeeld over diverse locaties. Er is zelfs een parkeergarage op het dak.

De winkel heeft een frontbreedte van 6.25 meter en een aparte ingang aan de achterzijde.

In de winkel bevind zich aan de achterzijde een toiletruimte en klein stukje magazijn ruimte.

Bestemming
Bestemmingsplan: , Gemeente Beverwijk bestemmingsplan Woongebied Oost
onherroepelijk (vastgesteld 2019-11-28), waarbij detailhandel, dienstverlening, kantoor en lichte horeca wordt toegestaan. Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de gemeente Beverwijk.

Voorzieningen
– toilet
– pantry
– meterkast.

Huurprijs
€ 1.950,– per maand, excl. BTW.

Omzetbelasting
Verhuurder zal opteren voor een met BTW belaste verhuur, huurder verleent hiertoe zijn medewerking. Indien niet geopteerd kan worden voor BTW belaste verhuur zal de huurprijs met een nader te bepalen bedrag worden verhoogd.

Servicekosten
De servicekosten bedragen € 15,- per m² per jaar
De promotiekosten bedragen € 3,- per m² per jaar

Opleveringsniveau
Verhuurd wordt uitsluitend het casco, maar de winkelruimte wordt opgeleverd in de staat van dat moment. Eventueel in het gehuurde aanwezige zaken en/of voorzieningen maken geen deel uit van het gehuurde. Onderhoud, reparatie en/of vervanging van eventueel in het gehuurde aanwezige zaken en/of voorzieningen is voor rekening en risico van huurder.

Huurbetaling
Per maand bij vooruitbetaling.

Huurtermijn
5 + 5 jaar.

Huurovereenkomst
Conform het standaardmodel van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met algemene bepalingen en bijzondere bepalingen vanuit verhuurder.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks op basis van het indexcijfer volgens consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle Huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Een waarborgsom of bankgarantie ter grootte van tenminste drie maanden huurverplichting en servicekosten te vermeerderen met BTW.

Nutsbedrijven
Huurder dient zelf rechtstreeks met desbetreffende (energie) leveranciers overeenkomsten af te sluiten.

Aanvaarding
In overleg.

Courtage
Brantjes Bedrijfsmakelaars treedt op voor de verhurende partij. Als huurder bent u Brantjes Bedrijfsmakelaars geen courtage of kosten schuldig.

Voorbehoud
Goedkeuring eigenaar.

Voorwaarden
Alle door Brantjes Bedrijfsmakelaars en de verhuurder verstrekte informatie moet uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg c.q. tot het uitbrengen van een bod. Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van worden uitgegaan dat bovenstaande slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen, etc.) kunnen zijn verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat huurder heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn. Onze opdrachtgever stelt uitdrukkelijk dat een overeenkomst niet eerder tot stand komt dan nadat niet alleen over de hoofdzaken maar ook over de details (zoals oplevering etc.) overeenstemming is bereikt.

Kenmerken

Huurprijs€ 1.950,- p.m.
Aangeboden sinds28 juni 2022
AanvaardingIn overleg
StatusBeschikbaar
Bouw
HoofdfunctieWinkelruimte
Soort bouwBestaande bouw
Oppervlakten
Winkelruimte opp.120 m2
Energieverbruik
Energielabel Niet beschikbaar
Omgeving
LiggingWIJKWINKELCENTRUM

Onze bedrijfsmakelaars

Jan van Til

Brantjes Zaanstad

Register Makelaar Register-Taxateur

Jan-Peter Brantjes

Brantjes Heemskerk

Register Makelaar Register-Taxateur/ Directeur