Te koop

Wijkermeerweg 113,
1948 NV Beverwijk

Vraagprijs € 3.250.000,- k.k.

Te koop
Bedrijfs-/winkelpand/partycentrum (thans nog in verhuurde staat) op 3.095 m² eigen grond. Het object biedt meerdere kansen: mogelijke ontwikkeling kantoorruimte, het eventueel open maken van de voorgevel, etc.

Oppervlakte (BVO)
– begane grond: ca. 1.900 m2;
– 1e verdieping ca. 2.125 m2;
– 2e verdieping ca. 2.125 m2.

Locatie en bereikbaarheid
Het object is gelegen op een zichtlocatie op de hoek Wijkermeerweg / Parallelweg, naast Woonplaza. Op korte afstand van de op- en afritten van de A-9 en A-22. Uitstekend bereikbaar middels eigen en openbaar vervoer.

Opleveringsniveau
– geheel geïsoleerd;
– veel raampartijen;
– 2x personen-/goederenlift met hefvermogen 1.450 kg en 650 kg;
– toiletten;
– basisverlichting en -elektra;
– verwarming;
– trappen;
– vloerbelasting b.g. ca. 1.000 kg/m2, 1e verd. ca. 700 kg/m2 en 2e verd. ca. 600 kg/m2;
– vrije hoogte b.g. ca. 3.65 m, 1e verd. ca. 3.65 m en 2e verd. ca. 4.10 m.

Parkeren
Voldoende parkeerplaatsen gelegen op eigen terrein.

Bestemming
Bestemmingsplan Haven De Pijp – Parallelweg, bestemming Detailhandel (specifieke vorm van detailhandel – woonbranche). Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de Gemeente Beverwijk.

Vraagprijs
€ 3.250.000,– k.k.

Nutsbedrijven
Koper dient zelf rechtstreeks met desbetreffende (energie) leveranciers overeenkomsten af te sluiten.

Erfdienstbaarheden en bijzondere bepalingen
Zoals vermeld in de akte van levering en in de op te stellen koopakte.

Bodeminformatie
Verkoper kan niet instaan voor de kwaliteit van de bodem en/of grondwater en koper vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit eventuele verontreiniging van bodem, grondwater e.d. kan voortvloeien.

Asbest
Koper vrijwaart verkoper voor elke aansprakelijkheid inzake de eventuele aanwezigheid van asbest en/of asbesthoudende stoffen in de onroerende zaak nu en in de toekomst.

Ouderdomsclausule
In de koopakte zal een ouderdomsclausule worden opgenomen, inhoudende dat koper verklaart ermee bekend te zijn, dat de onroerende zaak niet nieuw is en dat de koper alle risico’s aanvaardt ten aanzien van de gehele bouwkundige staat en dat de koopsom daarop is afgestemd. Verkoper staat niet in voor de vloeren, muren, dak, leidingen, installaties en de afwezigheid van doorslaand of optrekkend vocht en ongedierte.

Koopovereenkomst
Conform het model van de NVM Business.

Zekerheidsstelling
10% van de koopsom.

Energielabel
Van het aangeboden object is een energielabel beschikbaar.

Aanvaarding
In overleg.

Courtage
Brantjes Bedrijfsmakelaars treedt op voor de verkopende partij. Als koper bent u Brantjes Bedrijfsmakelaars geen courtage of kosten verschuldigd.

Voorbehoud
Goedkeuring eigenaar.

Voorwaarden
Alle door Brantjes Bedrijfsmakelaars en de verkoper verstrekte informatie moet uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg c.q. tot het uitbrengen van een voorstel. Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van worden uitgegaan dat bovenstaande slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen, etc.) kunnen zijn verkregen door mondelinge overdracht waardoor wij niet instaan voor de volledigheid hiervan. Een kandidaat-koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn. Onze opdrachtgever stelt uitdrukkelijk dat een overeenkomst niet eerder tot stand komt dan nadat niet alleen over de hoofdzaken maar ook over de details (zoals oplevering etc.) overeenstemming is bereikt. Door Brantjes Bedrijfsmakelaars wordt geen aansprakelijkheid aanvaard, behoudens voor zover de door ons verplicht afgesloten beroepsaansprakelijkheidsverzekering in voorkomend geval aanspraak op een uitkering geeft.

Kenmerken

Kooprijs€ 3.250.000,- k.k.
Aangeboden sinds16 juli 2020
StatusVerkocht
Bouw
HoofdfunctieBedrijfsruimte
Soort bouwBestaande bouw
Oppervlakten
Winkelruimte opp.6.150 m2
Bedrijfshal opp.6.150 m2
Energieverbruik
Energielabel Niet beschikbaar
Omgeving
LiggingBEDRIJVENTERREIN, MEUBELBOULEVARD

Plattegrond(en)


Onze bedrijfsmakelaars

Jan van Til

Brantjes Zaanstad

Register Makelaar Register-Taxateur

Jan-Peter Brantjes

Brantjes Heemskerk

Register Makelaar Register-Taxateur/ Directeur