Te koop

Zuiddijk 97,
1501 CD Zaandam

Vraagprijs € 625.000,- k.k.

Op een zeer fraaie locatie in het centrum van Zaandam bieden wij deze HERONTWIKKELING aan. Er is reeds een studie aanwezig voor een herontwikkeling van het pand aan de Zuiddijk 97 Zaandam met aan de achterzijde een ligging aan de Touwslagersstraat.

Er is een mogelijke ontwikkeling op deze locatie om 4 appartementen te realiseren te weten 3 woningen en een winkel met kelderruimte aan de Zuiddijk.

In de ontwikkeling hebben 2 appartementen een dakterras en 1 appartement is gelegen op de begane grond aan de Touwslagersstraat.

Mogelijke ontwikkeling volgens een transformatieonderzoek:

Winkel aan de Zuiddijk van 42 m2 met een onder gelegen kelderruimte van 33 m2 en fietsenberging voor de appartementen.
Appartement gelegen aan de Touwslagersstraat van 60 m2
Appartement gelegen op de 1e verdieping achter aan de Touwslagersstraat van 67 m2 met een dakterras van 20 m2.
Appartement gelegen op de 2e verdieping aan de Zuiddijk 97 van 54 m2 met een dakterras van 20 m2.

Bestemming
Bestemmingsplan Bestemmingsplan Zaandam Zuid, vastgesteld 22 januari 2009/ goedgekeurd 19 mei 2009 met een bestemming gemengde doeleinden. Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering/ontwikkelmogelijkheden adviseren wij u zelf contact op te nemen met de Gemeente Zaanstad.

Vraagprijs
€ 625.000,– k.k.

Verkoop
Deze verkoop vindt plaats op basis van ‘as is, where is’ als basis waarop koper koopt en het feit dat verkoper ten aanzien van het perceel geen enkele garantie kan geven met uitzondering van de levering vrij van huur en gebruik. De koper zal de feitelijke, juridische, milieukundige, technische en fiscale situatie accepteren op het moment van leveren en daarmee alle bekende en onbekende, zichtbare en onzichtbare, lasten, beperkingen en verplichtingen.

Nutsbedrijven
Koper dient zelf rechtstreeks met desbetreffende (energie) leveranciers overeenkomsten af te sluiten.

Erfdienstbaarheden en bijzondere bepalingen
Zoals vermeld in de akte van levering en in de op te stellen koopakte.

Bodeminformatie
Verkoper kan niet instaan voor de kwaliteit van de bodem en/of grondwater en koper vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit eventuele verontreiniging van bodem, grondwater e.d. kan voortvloeien.

Asbest
Koper vrijwaart verkoper voor elke aansprakelijkheid inzake de eventuele aanwezigheid van asbest en/of asbesthoudende stoffen in de onroerende zaak nu en in de toekomst.

Ouderdomsclausule
In de koopakte zal een ouderdomsclausule worden opgenomen, inhoudende dat koper verklaart ermee bekend te zijn, dat de onroerende zaak niet nieuw is en dat de koper alle risico’s aanvaardt ten aanzien van de gehele bouwkundige staat en dat de koopsom daarop is afgestemd. Verkoper staat niet in voor de vloeren, muren, dak, leidingen, installaties en de afwezigheid van doorslaand of optrekkend vocht en ongedierte.

Koopovereenkomst
Conform het model van de NVM Business.

Zekerheidsstelling
10% van de koopsom te stellen bij ondertekening koopakte door koper. Vervolgens zal verkoper tot ondertekening overgaan.

Energielabel
Van het aangeboden object is geen energielabel beschikbaar.

Aanvaarding
In overleg.

Courtage
Brantjes Bedrijfsmakelaars treedt op voor de verkopende partij. Als koper bent u Brantjes Bedrijfsmakelaars geen courtage of kosten verschuldigd.

Voorbehoud
Goedkeuring eigenaar.

Voorwaarden
Alle door Brantjes Bedrijfsmakelaars en de verkoper verstrekte informatie moet uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg c.q. tot het uitbrengen van een voorstel. Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van worden uitgegaan dat bovenstaande slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen, etc.) kunnen zijn verkregen door mondelinge overdracht waardoor wij niet instaan voor de volledigheid hiervan. Een kandidaat-koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn. Onze opdrachtgever stelt uitdrukkelijk dat een overeenkomst niet eerder tot stand komt dan nadat niet alleen over de hoofdzaken maar ook over de details (zoals oplevering etc.) overeenstemming is bereikt. Door Brantjes Bedrijfsmakelaars wordt geen aansprakelijkheid aanvaard, behoudens voor zover de door ons verplicht afgesloten beroepsaansprakelijkheidsverzekering in voorkomend geval aanspraak op een uitkering geeft.

Kenmerken

Kooprijs€ 625.000,- k.k.
Aangeboden sinds29 juli 2021
StatusBeschikbaar
Bouw
HoofdfunctieBedrijfsruimte
Soort bouwBestaande bouw
Oppervlakten
Bedrijfshal opp.227 m2
Energieverbruik
Energielabel Niet beschikbaar
Omgeving
LiggingWINKELGEBIED_STADSCENTRUM

Plattegrond(en)


Onze bedrijfsmakelaars

Jan van Til

Brantjes Zaanstad

Register Makelaar Register-Taxateur

Jan-Peter Brantjes

Brantjes Heemskerk

Register Makelaar Register-Taxateur/ Directeur