Te huur

Zuiderhoofdstraat 41, 1561 AJ
Krommenie

Vraagprijs € 1.950,- p.m.

Te huur
Aan de Zuiderhoofstraat te Krommenie worden 2 winkelunits aangeboden van ca. 125 m² en ca. 310 m². Ook is het mogelijk de gehele winkelruimte van ca. 435 m² te huren, dit betreft de huidige situatie. Bij splitsing in 2 units zal verhuurder zorgdragen voor de technische scheiding en plaatsing van eigen (tussen)meters, toilet en pantry.

Het pand kent een royale frontbreedte van ca. 30 meter, is gelegen in de winkelhoofdstraat van Krommenie en voorzien van een dubbele entree met de mogelijkheid voor bevoorrading aan de achterzijde.

Locatie en bereikbaarheid
De Zuiderhoofdstraat, Vlietsend en de Heiligeweg zijn aangemerkt als winkelgebied “Het dorpscentrum”. De bereikbaarheid van het pand met het openbaar vervoer is goed. Op de Badhuislaan en de Padlaan zijn een aantal bushaltes gevestigd. De bereikbaarheid met de auto is goed te noemen. Via de Zuiderhoofdstraat, Vlietsend en de N8 zijn de rijkswegen A8 en A9 binnen respectievelijk 5 en 10 minuten te bereiken.

In de directe omgeving zijn diverse winkels aanwezig zoals HEMA, Kruidvat, Berg & Berg, Shoeby, Mirck Optiek, Zeeman, IJssalon Mastroianni, Blokker, Eye Care, WST Keukens, schoenenzaak Groot, boekhandel Stumpel, bakkerij Kerssens en juwelier Van Zaane. Ook zijn er diverse restaurants en horeca-gelegenheden aanwezig. Dankzij de ruime aanbod aan gevarieerde winkels is het winkelgebied zeer geliefd bij een groot publiek.

Oppervlakte
Totaal ca. 435 m², wat zal worden gesplitst in 2 units van ca. 125 m² en ca. 310 m².

Parkeren
Gratis in de directe omgeving (deels blauwe schijf-zone).

Bestemming
Het perceel is bestemd voor winkelruimte / showroom. Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de Gemeente Zaanstad.

Opleveringsniveau
In huidige staat, doch verhuur geschiedt op casco basis met de aanwezigheid van de heteluchtverwarmingsinstallatie.
Het afwerkingsniveau is zeer compleet: verlaagd plafond met verlichtingsarmaturen, verwarmingsinstallatie met in de zomer de mogelijkheid tot circulatie, een dagverblijf met pantry, toilet, veel extra bergruimte en een camerasysteem.

Energielabel
Van het aangeboden object is thans geen energielabel beschikbaar.

Huurprijs
€ 1.950,– per maand excl. BTW (voor de winkelunit van ca. 125 m²)
€ 3.875,– per maand excl. BTW (voor de winkelunit van ca. 310 m²)
De huurprijs voor het geheel is nader te bepalen.

Servicekosten
p.m. t.b.v. onderhoud heteluchtverwarmingsinstallatie.

Promotiekosten
p.m.

BTW
De huurprijs is gebaseerd op het feit dat de huurder het gehuurde blijvend gebruikt of blijvend laat gebruiken voor doeleinden waarvoor een volledig of minimaal een in de Wet op de Omzetbelasting 1968 genoemd percentage recht op aftrek van de omzetbelasting op de voet van artikel 15 van de Wet op de Omzetbelasting 1968.

Nutsbedrijven
Huurder dient zelf rechtstreeks met desbetreffende (energie) leveranciers overeenkomsten af te sluiten of levering middels tussenmeters.

Huurovereenkomst
Conform het standaardmodel van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met algemene bepalingen en bijzondere bepalingen vanuit verhuurder.

Huurbetaling
Per maand/kwartaal vooruit te voldoen.

Zekerheidstelling
Een bankgarantie ter grootte van drie maanden huurverplichting te vermeerderen met servicekosten en BTW.

Huurtermijn
5 + 5 jaar.

Indexering
Jaarlijks op basis van het indexcijfer volgens consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle Huishoudens (2006 = 100).

Aanvaarding
In nader overleg.

Voorbehoud
Goedkeuring en gunning eigenaar.

Courtage
Brantjes Bedrijfsmakelaars treedt op voor de verhurende partij. Als kandidaat-huurder bent u Brantjes Bedrijfsmakelaars geen courtage of kosten verschuldigd.

Alle door Brantjes Bedrijfsmakelaars en de verhuurder verstrekte informatie moet uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg c.q. tot het uitbrengen van een voorstel. Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van worden uitgegaan dat bovenstaande slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen, etc.) kunnen zijn verkregen door mondelinge overdracht waardoor wij niet instaan voor de volledigheid hiervan. Een kandidaat-huurder heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn. Onze opdrachtgever stelt uitdrukkelijk dat een overeenkomst niet eerder tot stand komt dan nadat niet alleen over de hoofdzaken maar ook over de details (zoals oplevering etc.) overeenstemming is bereikt. Door Brantjes Bedrijfsmakelaars wordt geen aansprakelijkheid aanvaard, behoudens voor zover de door ons verplicht afgesloten beroepsaansprakelijkheidsverzekering in voorkomend geval aanspraak op een uitkering geeft.

Kenmerken

Huurprijs€ 1.950,- p.m.
Overdracht
Servicekosten€ 35,- per maand
Aangeboden sinds14 februari 2019
Aanvaardingin overleg
StatusBeschikbaar
Bouw
Hoofdfunctiewinkelruimte
Soort bouwbestaande bouw
Oppervlakten
Winkelruimte opp.435 m2
Kantoorruimte opp.440 m2
Verkoopvloeroppervlakte435 m2
In units vanaf310 m²
Breedte gevel30 m
Perceel0 m2
Indeling
Verdiepingen1 bouwlaag
Energieverbruik
EnergielabelNiet beschikbaar
Omgeving
Liggingwinkelgebied stadscentrum
Bijdrage winkeliersverenigingNee
WelstandsklasseA1

Plattegrond(en)


Onze bedrijfsmakelaars

Jan-Peter Brantjes

Brantjes Heemskerk

Register Makelaar Register-Taxateur/ Directeur

Frank Kloes

Brantjes Velsen

Register Makelaar Register-Taxateur/ Vestigingsmanager