Te huur

Zuiderhoofdstraat 41, 1561 AJ
Krommenie

Vraagprijs € 195,- per m2 p.j

Markante hoek-winkelunit ter grootte van ca. 440m² BVO aan de Zuiderhoofstraat te Krommenie. De winkelruimte is uniek dankzij de royale frontbreedte van ca. 30 meter en is gelegen in de winkelhoofdstraat van Krommenie. De winkelunit is ideaal qua indeling; voorzien van een dubbele entree, en mogelijkheid voor laden en lossen aan de achterzijde. Het afwerkingsniveau is zeer compleet: verlaagd plafond met verlichtingsarmaturen, verwarmingsinstallatie met in de zomer de mogelijkheid tot circulatie. Daarnaast is er aan de achterzijde een dagverblijf met pantry, toilet en veel extra bergruimte. Het pand is tevens v.v. een camera-systeem. De dubbele entree maakt het mogelijk om de ruimte in twee gedeeltes te gebruiken; thans t.b.v. een speelgoedwinkel alsmede een winkel met woonaccessoires. In de directe omgeving zijn diverse winkels aanwezig zoals HEMA, Kruidvat, Berg & Berg, Shoeby, Mirck Optiek, Zeeman, IJssalon Mastroianni, Blokker, Eye Care, WST Keukens, schoenenzaak Groot, boekhandel Stumpel, bakkerij Kerssens en juwelier Van Zaane. Ook zijn er diverse restaurants en horeca-gelegenheden aanwezig. Dankzij de ruime aanbod aan gevarieerde winkels is het winkelgebied zeer geliefd bij een groot publiek.

Opleveringsniveau
Casco, met aanwezigheid van heteluchtverwarmingsinstallatie (onderhoud en vervanging voor rekening verhuurder). Verder in de huidige staat (pantry en toilet), aanwezige overige zaken blijven om niet achter: verlaagd plafond met verlichtingsarmaturen, camera-systeem met 8 camera’s (onderhoud en vervanging voor rekening huurder).

Parkeren
Gratis in de directe omgeving (deels blauwe schijf-zone).

Huurprijs
€ 195,- per m² (BVO) per jaar excl. BTW.

Servicekosten
€ 35,– excl. BTW per maand t.b.v. onderhoud heteluchtverwarmingsinstallatie.

Promotiekosten
PM

NUTS-voorzieningen
Huurder sluit zelf overeenkomsten af met desbetreffende (energie) leveranciers.

Bestemming
Het perceel is bestemd voor winkelruimte / showroom. Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de Gemeente Zaanstad.

Model overeenkomst
Model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Huurverplichting
Per kwartaal vooruit te voldoen.

Zekerheidstelling
Een bankgarantie ter grootte van drie maanden huurverplichting, te vermeerderen met servicekosten en BTW.

Huurtermijn
5 jaren met 5 verlengingsjaren.

Aanvaarding
In nader overleg.

BTW
De huurprijs is gebaseerd op het feit dat de huurder het gehuurde blijvend gebruikt of blijvend laat gebruiken voor doeleinden waarvoor een volledig of minimaal een in de Wet op de Omzetbelasting 1968 genoemd percentage recht op aftrek van de omzetbelasting op de voet van artikel 15 van de Wet op de Omzetbelasting 1968.

Indexering
Jaarlijks op basis van het indexcijfer volgens consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle Huishoudens (2006 = 100).

Voorbehoud
Goedkeuring en gunning eigenaar.

Courtage
Brantjes Bedrijfsmakelaars treedt op voor de verhurende partij. Als kandidaat-huurder bent u Brantjes Bedrijfsmakelaars geen courtage of kosten verschuldigd.

Alle door Brantjes Bedrijfsmakelaars en de verhuurder verstrekte informatie moet uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg c.q. tot het uitbrengen van een voorstel. Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van worden uitgegaan dat bovenstaande slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen, etc.) kunnen zijn verkregen door mondelinge overdracht waardoor wij niet instaan voor de volledigheid hiervan. Een kandidaat-huurder heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn. Onze opdrachtgever stelt uitdrukkelijk dat een overeenkomst niet eerder tot stand komt dan nadat niet alleen over de hoofdzaken maar ook over de details (zoals oplevering etc.) overeenstemming is bereikt. Door Brantjes Bedrijfsmakelaars wordt geen aansprakelijkheid aanvaard, behoudens voor zover de door ons verplicht afgesloten beroepsaansprakelijkheidsverzekering in voorkomend geval aanspraak op een uitkering geeft.

Kenmerken

Huurprijs€ 195,- per m2 p.j
Overdracht
Servicekosten€ 35,- per maand
Aangeboden sinds14 februari 2019
Aanvaardingin overleg
StatusBeschikbaar
Bouw
Hoofdfunctiewinkelruimte
Soort bouwbestaande bouw
Oppervlakten
Winkelruimte opp.440 m2
Verkoopvloeroppervlakte400 m2
In units vanaf440 m²
Breedte gevel30 m
Perceel0 m2
Indeling
Verdiepingen1 bouwlaag
Energieverbruik
EnergielabelNiet beschikbaar
Omgeving
Liggingwinkelgebied stadscentrum
Bijdrage winkeliersverenigingNee
WelstandsklasseB1

Plattegrond(en)


Onze bedrijfsmakelaars

Jan-Peter Brantjes

Brantjes Heemskerk

Register Makelaar Register-Taxateur/ Directeur

Frank Kloes

Brantjes Velsen

Register Makelaar Register-Taxateur/ Vestigingsmanager

Jeffrey Neeft

Brantjes Zaanstad

Register Makelaar Register-Taxateur