Heemskerk
Prof ten Doesschatestraat 199A

Huurprijs: n.o.t.k.

afspraak maken

TIJDELIJK te huur
Vrijstaand kantoorgebouw met meerdere kantoorruimten/lokalen, toiletten en pantry's op rustige locatie in Heemskerk.

Locatie en bereikbaarheid
Rustig gelegen in een woonwijk en gunstig ligging t.o.v. ontsluitingswegen richting Amsterdam, Haarlem en Alkmaar. Tevens prima te bereiken met openbaar vervoer.

Oppervlakte
totaal ca. 500 m² BVO.

Indeling
entree met balie, meerdere kantoorruimten/lokalen, toiletten en pantry's.

Voorzieningen
- centrale verwarming met radiatoren
- systeemplafond met verlichting.

Parkeren
Vrij parkeren in de directe omgeving.

Bestemming
Bestemmingsplan Woongebied I, bestemming Maatschappelijk-1. Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de Gemeente Heemskerk.

Oplevering
In huidige staat.

Huurprijs
n.o.t.k.

Servicekosten
PM

BTW
De huur is te vermeerderen met BTW. Indien huurder geen BTW-belaste prestaties verricht, kan verhuurder een hogere huurprijs in rekening brengen.

Huurbetaling
Per maand bij vooruitbetaling.

Huurtermijn
In overleg.

Huurovereenkomst
Conform het standaardmodel van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met algemene bepalingen en bijzondere bepalingen vanuit verhuurder.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks op basis van het indexcijfer volgens consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle Huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Een waarborgsom of bankgarantie ter grootte van drie maanden huur- en servicekostenverplichting te vermeerderen met BTW.

Aanvaarding
In overleg, op korte termijn mogelijk.

Courtage
Brantjes Bedrijfsmakelaars treedt op voor de verhurende partij. Als huurder bent u Brantjes Bedrijfsmakelaars geen courtage verschuldigd.

Voorbehoud
Goedkeuring eigenaar.

Alle informatie is geheel vrijblijvend en houdt enkel in een uitnodiging tot het doen van een bieding. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Terug naar: Object zoeken