Wormer
Koetserstraat 13 14

Huurprijs: € 90 p.m².p.j.

afspraak maken

Binnen dit fraaie bedrijfs-/kantoorpand op een zichtlocatie in Wormer kunnen wij u diverse kantoorunits aanbieden. Het pand is gelegen langs de Rigastraat op bedrijventerrein Westerveer. Het pand is zeer centraal gelegen met de 'nieuwbouw' woonwijk van Wormer en het Gemeentehuis om de hoek alsmede dichtbij de Zaan. Diverse ondernemers hebben zich op dit terrein gevestigd zoals Baderie M&O Techniek, Caviro Elektro, Autobedrijf Jan Groot, Brandweer Wormer alsmede de supermarkt Dekamarkt. De ontsluiting richting Amsterdam, Alkmaar en Haarlem is uitstekend via N246, A8, A9 en A10. Het pand voorziet voorts in diverse parkeergelegenheid en is kwalitatief goed afgewerkt met diverse toiletgroepen, pantryvoorzieningen, verlaagd plafond met verlichtingsarmaturen, airco-installatie, lift-installatie alsmede uitgebreide telefonie- en WIFI-aansluitingen.

Beschikbare unit:
ca. 35 m2 voorzijde
VERHUURD

ca. 40 m2 voorzijde
VERHUURD

ca. 30 m2 spreekkamer achterzijde (geen direct daglicht)
€ 185,-- per maand excl. BTW en servicekosten

ca. 70 m2
€ 595,-- per maand excl. BTW en servicekosten

ca. 100 m2
€ 750,-- per maand excl. BTW en servicekosten

Gebruiksmogelijkheden:
Kantoor.

Voorzieningen
Het pand is voorzien van:
- aansluitmogelijkheid telefonie / internet (WIFI inbegrepen)
- verwarming middels radiatoren
- airconditioning
- intercom met deuropener
- liftinstallatie
- alarminstallatie
- pantry
- sanitaire groepen
- systeemplafond met verlichtingsarmaturen
- te openen ramen
- data-aansluiting CAT5

Oplevering en aanvaarding
In huidige staat, per direct mogelijk.

Servicekosten
Voorschotbijdrage € 15,-- per m2 per jaar excl. BTW.

BTW
De huur (en evt. servicekosten) is te vermeerderen met BTW. Indien huurder geen BTW-belaste prestaties verricht, kan verhuurder een hogere huurprijs in rekening brengen.

Huurbetaling
Per kwartaal bij vooruitbetaling.

Huurtermijn
5 jaar + 5 jaar.

Huurovereenkomst
Conform het standaardmodel van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met algemene bepalingen en bijzondere bepalingen vanuit verhuurder.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks op basis van het indexcijfer volgens consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle Huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Een waarborgsom of bankgarantie ter grootte van drie maanden huurverplichting, te vermeerderen met servicekosten en BTW.

Voorbehoud
Goedkeuring eigenaar.

Alle informatie is geheel vrijblijvend en houdt enkel in een uitnodiging tot het doen van een bieding. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Terug naar: Object zoeken