Wormerveer
Jonge Voolweg 29

Huurprijs: € 2.500 p.m.

afspraak maken

Representatief ondernemen is nu mogelijk in dit multifunctionele bedrijfspand met kantoorruimte en buitenterrein! Het bedrijfspand voorziet in 220 m2 bedrijfsruimte op de begane grond met een extra entresol van 20 m2. Op de verdieping bevindt zich totaal 210 m2 ruimte bestaande uit kantoorruimte en een sanitaire groep. De bedrijfsruimte heeft een vrije hoogte van ca. 4,25m en heeft aan de voorzijde en aan de zijkant een overheaddeur. In de bedrijfsruimte is een pantry en toilet aanwezig. De kantoorruimte op de verdieping is compleet afgewerkt met een systeemplafond met verlichtingsarmaturen, vloerverwarming, vloerbedekking, databekabeling, sanitaire groep en een werkkast/patchruimte. Het buitenterrein ligt naast het pand, en aan de voorzijde is er parkeergelegenheid op eigen terrein. Het hekwerk naast het pand wordt nog vernieuwd met een poort aan de voorzijde. Het bedrijfspand is gelegen op bedrijventerrein Noorderveld, hetgeen een uitstekende bereikbaarheid heeft t.o.v. Amsterdam, Alkmaar en Haarlem.

Metrage:
Begane grond
ca. 220 m2 bedrijfsruimte / entree
ca. 20 m2 entresol

1e verdieping
ca. 210 m2 kantoorruimte / sanitaire groep

Buitenterrein
ca. 510 m2.

Gebruiksmogelijkheden:
Bedrijfs-/kantoorruimte ten behoeve van opslag, productie.

Voorzieningen
Het pand is voorzien van:
- alarminstallatie
- CV-installatie Nefit
- MV-installatie
- brandmeldinstallatie
- systeemplafond met verlichtingsarmaturen

Kantoorruimte
- dubbele toiletruimte kantoren
- werkkast/patchruimte kantoren

Bedrijfsruimte
- pantry
- toilet
- 2x heater tbv verwarming
- 2x overheaddeur (3m x 3,9m)
- vrije hoogte ca. 4,25 meter

Oplevering en aanvaarding
In huidige staat, per direct mogelijk.

Servicekosten
€ 75,-- per maand excl. BTW tbv onderhoud installaties:
- 2x overheaddeur
- alarminstallatie
- brandmeldinstallatie
- 2x heater
- CV-installatie
- 2x MV-installatie

BTW
De huur en servicekosten zijn te vermeerderen met BTW. Indien huurder geen BTW-belaste prestaties verricht, kan verhuurder een hogere huurprijs in rekening brengen.

Huurbetaling
Per maand bij vooruitbetaling.

Huurtermijn
5 jaar + 5 jaar.

Huurovereenkomst
Conform het standaardmodel van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met algemene bepalingen en bijzondere bepalingen vanuit verhuurder.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks op basis van het indexcijfer volgens consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle Huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Een waarborgsom of bankgarantie ter grootte van drie maanden huurverplichting, te vermeerderen met eventuele servicekosten en BTW.

Voorbehoud
Goedkeuring eigenaar.

Alle informatie is geheel vrijblijvend en houdt enkel in een uitnodiging tot het doen van een bieding. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Terug naar: Object zoeken