Wormerveer
Roode Wildemanweg 7

Vraagprijs: € 107.500 k.k.

afspraak maken

Multifunctionele bedrijfsunit (totaal ca. 101 m²) gelegen op een ideale locatie op bedrijventerrein Noorderveld II te Wormerveer. De bedrijfsunit bevindt zich in een modern bedrijfsverzamelcomplex gebouwd in 2006. In het bedrijfsverzamelcomplex hebben meerdere ondernemers gevestigd, mede gezien de gunstige locatie in Zaanstad is de ontsluiting richting ring Amsterdam, Haarlem, Alkmaar en IJmond ideaal!

Bij deze unit behoren 2 parkeerplaatsen voor de unit alsmede 1 parkeerplaats separaat, gelegen op het mandelige terrein bij de unit.

Oppervlakte:
ca. 52 m2 begane grond
ca. 36 m2 tussenverdieping
ca. 13 m2 1e verdieping

Het pand is v.v. een betonvloer, overheaddeur en een krachtstroominstallatie. Op de tussenverdieping bevindt zich de pantry en toiletruimte. Middels een klein trappetje is de 1e verdieping is nog een ruimte aanwezig t.b.v. extra opslag of mogelijk kantoor.

Gebruiksmogelijkheden:
Geschikt voor o.a. opslag, productie, distributie in combinatie met kantoorgebruik.

Locatie:
Noorderveld II is een goed functionerend bedrijventerrein aan noordzijde van Zaanstad. Het bedrijfsverzamelcomplex is uitstekend bereikbaar met eigen vervoer via de A8 (Amsterdam) alsmede de Provincialeweg en A9 (Alkmaar-Haarlem). Diverse bedrijven hebben zich hier gevestigd: Praxis, Gamma, Grando keukens, Floris Keukens en Tegels, Mooij Verf, Welkoop alsmede diverse grote en kleine ondernemers.

Bijzonderheden
- Betonvloer begane grond
- Tussenverdiepingen houten vloeren
- Vrije hoogte begane grond ca. 3 meter
- Aansluitmogelijkheid CV (voorbereid)
- VVE bijdrage jaarlijks € 374,--
- Betreft volle eigendom en het binnenterrein is mandelig.

Vraagprijs € 107.500,-- k.k. excl. BTW

Bestemming
Conform bestemmingsplan Noorderveld, bedrijf t/m cat. 3.1 en 3.2 alsmede gemengd. Informatie op te vragen bij de verhurend makelaar / Gemeente Zaanstad / www.ruimtelijkeplannen.nl . Huurder dient zelf zorg te dragen voor bedrijfsvoering conform de mogelijkheden van het vigerende bestemmingsplan.

Oplevering en aanvaarding
In huidige staat, oplevering in overleg.

Nutsbedrijven
Koper dient zelf rechtstreeks met desbetreffende (energie) leveranciers overeenkomsten af te sluiten.

Erfdienstbaarheden en bijzondere bepalingen
Zoals vermeld in de akte van levering, op aanvraag verkrijgbaar.

Zekerheidstelling
10% van de koopsom.

Energielabel
Van het aangeboden object is thans geen energielabel beschikbaar.

Aanvaarding
In overleg.

Courtage
Brantjes Bedrijfsmakelaars treedt op voor de verkopende partij. Als koper bent u Brantjes Bedrijfsmakelaars geen courtage verschuldigd.

Voorbehoud
Goedkeuring eigenaar.

Alle informatie is geheel vrijblijvend en houdt enkel in een uitnodiging tot het doen van een bieding. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Terug naar: Object zoeken