Wormerveer
Rosbayerweg 156

Huurprijs: € 1.350 p.m.

afspraak maken

Multifunctionele (representatieve) bedrijfsunit (totaal ca. 210 m²) gelegen aan de buitenrand van bedrijventerrein Noorderveld te Wormerveer. Aan de voorzijde van het pand zal nieuwbouw plaatsvinden in de vorm van herontwikkeling van het Brokking-terrein. Hier zal veel woningbouw plaatsvinden, derhalve ligt de unit op een toekomstige zichtlocatie! De bedrijfsruimte op de begane grond heeft een vrije hoogte van ca. 5 meter en meet ca. 105 m². Op de verdieping is de kantoorruimte gelegen, verdeeld in twee kantoorruimten alsmede een open gedeelte met pantry-voorziening, werkkast en cv-ruimte. Rondom het pand is diverse parkeergelegenheid. Op het Noorderveld zijn diverse (grote) ondernemers gevestigd mede dankzij de snelle bereikbaarheid van Amsterdam, Haarlem, Alkmaar en IJmond! Bel ons gerust voor een vrijblijvende bezichtiging.

Indeling
Bedrijfsruimte begane grond ca. 105 m²
Kantoor verdieping: ca. 105 m²

Oppervlakte
Ca. 210 m²

Bijzonderheden:
- Vrije hoogte: ca. 5 meter
- Overheaddeur
- Alarminstallatie
- Terrein rondom is mandelig
- CV-installatie Intergas 2006

Huurprijs
€ 1.350,-- per maand

Bestemming
Conform bestemmingsplan Noorderveld, bestemming Bedrijventerrein. Informatie op te vragen via www.ruimtelijkeplannen.nl. Huurder dient zelf zorg te dragen voor bedrijfsvoering conform de mogelijkheden van het vigerende bestemmingsplan.

Oplevering en aanvaarding
In huidige staat, per direct mogelijk.

Servicekosten
€ 25,-- per maand onderhoud installaties:
- onderhoud cv-installatie

Het overige wordt om niet ter beschikking gesteld aan huurder, huurder dient zelf zorg te dragen voor eventuele reparatie of vervanging.

BTW
Geen BTW-belaste verhuur van toepassing.

Huurbetaling
Per maand bij vooruitbetaling.

Huurtermijn
In overleg.

Huurovereenkomst
Conform het standaardmodel van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met algemene bepalingen en bijzondere bepalingen vanuit verhuurder.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks op basis van het indexcijfer volgens consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle Huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor Statistiek (CBS).

Zekerheidstelling
Een waarborgsom of bankgarantie ter grootte van drie maanden huurverplichting, te vermeerderen met eventuele servicekosten en BTW.

Voorbehoud
Goedkeuring eigenaar.

Alle informatie is geheel vrijblijvend en houdt enkel in een uitnodiging tot het doen van een bieding. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Terug naar: Object zoeken