G7 BedrijfsMakelaarsGroep

Als manager van een onderneming of instelling bent u steeds op zoek naar nieuwe mogelijkheden voor uw producten of diensten. Uw visie is niet beperkt. Dat geldt ook voor de huisvesting van uw bedrijf, kantoor of winkel. Daarbij wilt u niet afgaan op slechts één optie, maar kunnen kiezen uit verschillende mogelijkheden en vestigingsplaatsen.

U wilt deskundige begeleiding en adviezen, met alle oog voor uw wensen en belangen. Dan ligt de keuze voor een makelaar van de G7 BedrijfsMakelaarsGroep voor de hand.

De G7 BedrijfsMakelaarsGroep bestaat uit acht vooraanstaande bedrijfsmakelaarskantoren. Alle zijn lid van de NVM en de NVM Vakgroep Business. Zij vonden elkaar in hoge vakkennis, degelijkheid en service. En werken samen. Voor U. Want acht bedrijfsmakelaars weten meer dan één. En met in totaal dertien filialen bestrijken zij heel Noord-Holland. Zeker weten dat u met de G7 de meest ideale huisvesting vindt voor uw bedrijf of kantoor. Maar ook bij verkoop of verhuur ligt samenwerken met een G7-bedrijfsmakelaar voor de hand. Uw pand wordt in heel Noord-Holland onder de aandacht gebracht. In dertien filialen, via het fraaie G7 Magazine en op de G7 internetsite.

G7 BedrijfsMakelaarsGroep, een goede en brede keuze! Als ondernemer spreekt u met een ondernemer en dezelfde taal.

Heeft u een vraag?

Neemt u dan contact op met
Jan-Peter Brantjes (0251) 241 194 of laat uw gegevens achter, dan bellen wij u.

Een moment geduld aub.