De wereld van vastgoed is continu in beweging

Meer dan ooit moet u kunnen vertrouwen op kwalitatief hoogwaardige taxaties. Uitgevoerd door ervaren en gekwalificeerde professionals die u een geobjectiveerd waardeoordeel verstrekken én strikte normen hanteren op het gebied van ethiek en integriteit. Daarmee sluit u onnodige risico’s uit en staat u sterker.

Regionale expertise

Met ruim 50 jaar ervaring zijn we dé speler in de IJmond en de Zaanstreek en als geen ander bekend met de regionale en lokale ontwikkelingen. Vanzelfsprekend zijn we ook uitstekend op de hoogte van (inter)nationale situatie binnen de diverse vastgoedmarkten.

Exact weten wat het waard is

Als ondernemer is het essentieel om een betrouwbare inschatting te hebben van de actuele marktwaarde van uw vastgoed, hiermee heeft u een goede basis voor het maken van strategische of bedrijfseconomische beslissingen. Wanneer u een overname of een fusie overweegt bijvoorbeeld. Maar ook voor de balans of de fiscus. Wij helpen u graag met het taxeren van uw bedrijfsmatige vastgoed. Onze taxatierapporten bieden inzicht en zijn begrijpelijk.

Brantjes is geaccrediteerd TMI-taxateur. TMI is de taxatiestandaard voor waarderingen van commercieel vastgoed en verhuurd residentieel vastgoed (verhuurde woningen). TMI-rapporten voldoen aan de hoogste standaarden en eisen die de markt stelt. Onze taxateurs zijn bovendien geregistreerd bij NRVT en lid van de NVM.

Onze bedrijfsmakelaars

Jan van Til

Brantjes Zaanstad

Register Makelaar Register-Taxateur

Jan-Peter Brantjes

Brantjes Heemskerk

Register Makelaar Register-Taxateur/ Directeur